ariza lambasi

starterbox' Alıntı:
al basina belayi en az bir hafta kalir o zaman yandik, klimasida bosalmis bu gün baktim hersene hersene bu nedir böyle zorla sattiracak kendini

valf ler ise ne para tutar ortalama

Bence sana servis yolu görüstü.Bendede ayni arabadan var 2002 mod.2.0DTI.Cok sükür hic bi sorun cikarmadi.Servis yüzü bilmez Allahtan.Almanyadaki arkadasi bi ara hakan ile görüs sana yardim olacaktir.
Kolay gelsin...

way be Opelim net yine bir olayı çözmek için uğraşta... :) ben ailemi çok seviyorum...bu arada geçmiş olsun....

abi böyle bir forum sitesi ne görülmüs ne duyulmus varmi bundan daha ilerisi

yoktur maşallah Allah muhabbetimizi bozmasın siteyi kuranlarında ellerine sağlık....

abiler ariza lambasi frene birazcik sert basinca sönüyor söylemeyi unuttum ariza lambasi yandiginda araba gaz yemiyor gaza fazla basincada motordan acayip ses geliyor sanki dikis makinasi ama hemen tekrar gidiyor bu ses bilgilerinize sunulur selamlar

sen en kısa zamanda dediğim yere git daha fazla uğraşma.po105 in açılımına baktım ama bir çok arıza veriyor yani arızanın açılımı tam anlamıyla yazman gerekli oda sende yok...

faithless1905' Alıntı:
yoktur maşallah Allah muhabbetimizi bozmasın siteyi kuranlarında ellerine sağlık....
:good:

almanyadaki arkadaşımız senden telefon bekliyor arıza kodunu verdim ona seninle ilgilenecek

su an ariyorum ama cevap vermiyor sanirim calisiyor su an tesekkürler selam

arkadasi aradim konustuk haftaya yada diger hafta yanina gidecegim bir parca dedi ama aklimda kalmadi ventil dedi ama ne ventili cok pahali bir parca temizlenince gecer dedi neyse gidince bakar artik ben size devam bilgi veririm selamlar

Geri