ariza lambasi

starterbox

Kayıtlı Kullanıcı
Yurtdışı
selam arkadaslar ben arabami 03.02.2006 yilinda aldim 3 yasindaydi simdi 4 yasinda opel zafira, bu ariza lambasi ilk önceleri cogu zaman yaniyordu beni deli etti baktirdim servise falan almanyada bulamadilar bir sey hava basinc sensörü yaziyor kesin degil dediler baska servise gittim genc halden anlayan bir alman sef vardi bulamadi bir sey sonra elektrik aksaminda olabilecegini arabada bir sey olmadigini bilgisayarlarin cogu zaman yanildigini anlatti ve türkiyeye yola ciktim bir sey olmadi kayseriye gittigimde servise ugradim bilgisayara taktilar turbo,hava basinc sensörü ve baska bir alet daha dediler degisecek. bende degistirmedim öyle kaldi hala bir sey yok ara sira yaniyor lamba ama zannederim elektrik aksamindan cünkü araliklarla lambalar patladi en son torpido lambasi patladi ve su an bir sey yok bende anlamadim bu durumu ne olabilir selamlar

abi durum cok karısık bizi aşar :):)(en azından beni yani)

arkadaşım turbonun arkasında hava emiş borusu var genelde o catlıyor ve turbo tam anlamıyla çalışmıyor.yada hava debi metresi olabilir.istersen almanyada şubeminz var sana tel verebilirim kendisi aydınlı çok güzel efendi bir arkadaşımız her konuda yardımcı olur sana.ayrıca arıza code olsa daha güzel yardımımız olur:good:

selam setapxxx kardes ilgilendigin icin tesekkürler öncelikle türkiyede kagit vermediler ama buradan aldigim kagitta hata kodu:P0105 Saugrohrdrucksensor
yaziyor.

systemerkennung: EDC 15 M

yardimlar icin tesekkürler

setapxxx' Alıntı:
arkadaşım turbonun arkasında hava emiş borusu var genelde o catlıyor ve turbo tam anlamıyla çalışmıyor.yada hava debi metresi olabilir.istersen almanyada şubeminz var sana tel verebilirim kendisi aydınlı çok güzel efendi bir arkadaşımız her konuda yardımcı olur sana.ayrıca arıza code olsa daha güzel yardımımız olur:good:

2.0 mi yoksa 2.2 mi....ayrıca ordaki arkadaşımın bilgisi var sizden

aldim numarayi cok tesekkür ederim en yakin zamanda gidecegim yakin bize 60 km falan

2.0 DTI

ha birde emis borusu hava filtresinden gelenmi yoksa demir olanmi

turbonun arkasında küçük bir hortum var zamanla o çatlıyo vakum borusu

selam arkadasım aralıklarla ortaya cıkan arızaların bulunması kolay degıl aracı servıse bırakıp parca denenmesı gerek.basınc valflerı ıle ılgılı arızaya benzıyor

ankara opal
tuncay

al basina belayi en az bir hafta kalir o zaman yandik, klimasida bosalmis bu gün baktim hersene hersene bu nedir böyle zorla sattiracak kendini

valf ler ise ne para tutar ortalama

Geri