Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese methabalar bu ariza kodlarini veriyo aracim.calistiriyorum hemen stop ediyor gaz verirsen sikinti yok ama bogularak calisiyor motor sicak soguk fark etmiyor
Herkese methabalar bu ariza kodlarini veriyo aracim.calistiriyorum hemen stop ediyor gaz verirsen sikinti yok ama bogularak calisiyor motor sicak soguk fark etmiyor
Hocam aracınıza hiç kurum temizliği yapıldı mı yapılmadı ise büyük ihtimal egr den hata kodlarını bilmiyorum ama bi arkadaşımdada aynı sorun vardı egr fişini çekti düzeldi ustaya baktırdı egr Valfi arızalanmıs kapalı konumda kalıyormus kurumdan dolayı geç devreye giriyormus sizin sorun da aynı bi egr valfine baktırın
ya aslinda ben bi salaklik yaptim ondan oldu bu sorun egr nin fisini cektim soketinoraya sonax motor temizlehiciyi siktim ondan sonra oldu simdi fisi cektim yarin bi daha bi deniyim bakalim napacak