Ariza Işiğim Hiç Sönmüyor;araç Stop Ediyor...yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cevap

anladığım kadarıyla senin aracının problemi egr valfi ve gaz kelebek gövdesi bunu bir 15 yıllık opel ustası olarak sana söylüyorum öncelikle egr valfini değiş ve gaz kelebek gövdesini temizlettir o zaman aracının uzun bir zaman sorun çıkarmicağından emin olabilirsin

egr valfini sadece delphi üretiyor yanı orjınal malzeme yan sanayısını felan yok. 150-200 ytl arası bı fıyatı vardı.

ustalarim benim aracin egr valfi varmi acaba 1.0 12v corsa b, simdilik hiqbir sorun yok ama goruyorumki cogu arkadas bu egr den cok sikayetci, tesekurler

anladığım kadarıyla senin aracının problemi egr valfi ve gaz kelebek gövdesi bunu bir 15 yıllık opel ustası olarak sana söylüyorum öncelikle egr valfini değiş ve gaz kelebek gövdesini temizlettir o zaman aracının uzun bir zaman sorun çıkarmicağından emin olabilirsin
ustam merhaba problem belli egr valfi ama öncelikle temzilense daha iyi değilmi
ayrıca opel toros yetkili servsidemi çalışıyorsunuz sizinle opel akademide karşılaştık gibibe geliyor isim yabancı değil hiç servis müdürü vardı özcan abi hatırlarsanız

seninde başına böyle bir şey geldimi???bende değiştirme taraftarıyım..neticede bu araba 11 senelik ve artık bazı parçalar ölebiliyor...efe kardeş seninki otm mi??egr değişince yakıtta değişme oldu mu???istersen msn vereyim konuşalım??

benim arabamda otomatik evet.bende senin anlattığın gibi bi sorun olmadı ama şanzımanla ilgili sorun olmuştu,önce egr deiştirelim dediler.egr deişti sorun devam etti sonra şanzımanı deiştirdim komple.2 milyardan fazla para verdim komple sıfır şanzımana.neyse konu dağılmasın:D Ustalarımıza saygısızlık gibi olmasın, onlar önce temizletmeni önermişler ama ben değiştirmenden yanayım.dediğin doğru 11 senelik araç ve değiştir bence cünkü nede olsa aşınmıştır.sıfırını aldı benim usta, işçilik dahil 250 ye yapmıştı.msn de konuşabiliriz tabiki. özelden msn adresini verirsen,bende seni eklerim.inşallah sorunun bi an önce çözülür.

Konuya Vakif Değilim Ustalar Bilir

Geri