iyi forumlar aracım corsa 1.7 dti belli bir hızdan sonra arıza lambası yanıyordu ve aracın kontağını açtığımda çalıştırmadan önce arıza lambası sönmüyordu. tec 2 ile silip kontrol ettiğimde aracın kontağını açıp çalıştırmadan arıza ışığının söndüğünü görmüştüm.
bu bilgiler ışığında bugünkü olaya geleyim bir işlem yapmadan arıza ışığı kontağı açınca söndü tabiki aracın arızası duruyor yerinde maşallah taş gibide sıhhatlidir o
arıza ama araç belli bir sebepten arıza kodunu vermiyor manuel olarakta arıza kodu vermiyor (sürekli yanıp sönüyor hızlı şekilde) şu an ve gelelim sebebi nedir araçta her gün olanın dışında bugün stop ettirmem oldu
evet bugün işyerinde rampa yukarı geri geri giderken stop ettirdim bundan sebepmi şu an bilemiyorum ama ilk fırsatta araçla 120 kmye çıkıp arıza lambasını yakmayı başarmaya müteakip aracı stop ettirerek tekrar deneyeceğim . yapmadığım diğer şeyde arabayı beş altı saat kilitlemedim buda yeni yaptığım birşey ... okuyanlara teşekkürler arıza ışığı yanan varsa aracı bir zahmet stop ettirip yazmasını rica ediyorum teşekkürler. edit 5 defa düzeltme yaptım pimpirikli olduğumdan şüpheleniyorum.
bu bilgiler ışığında bugünkü olaya geleyim bir işlem yapmadan arıza ışığı kontağı açınca söndü tabiki aracın arızası duruyor yerinde maşallah taş gibide sıhhatlidir o

Son düzenleme: