arıza ışığı ve bezginlik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ibrahim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ibrahim

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar serviste baktırdığımda hız sen sörü arzalı çıktı ben bunu değiştim ama hala arza ısığı yanıyor ve arabada çok ciddi güç kaybıvar naptıysak ısık sönmüyor arabayı tam kapsamlı bilgisayara bağlattım mevcut hata die veriyor siliyoruz yine çıkıyor bundan nasıl kurtulabilirim yardımınızı bekliyorum

benim corsada vardi buna benzer bi sorun hava kutle olcer degisti duzeldi ama senin GSI belki de farkli dir sorunun

hız sensörü dediğin nedir? krank mili devri sensörü mü yoksa aracın hızı ile mi ilgili?

kırank devir sensörü yani vuruntu sensörü die geçiyor

bendede benzer bi sorun var benim aracın abs si arızalı idi tamir için beyini söktürdüm geçici bi süre kilometremde devre dışı kaldı araç veriler abs sensörleri ile diskten alıyomuş km çalışmıyo çalışmayınca arıza ışığı yanıyo ve aaç bazen stop edecek duruma geliyo çekiştemnde düştü sebep olarak araç kız verilerini alamadığı için deviri ve ateşlemeyi tam ayrlayamıyomuş arıza abs beyni tamir olunca sorun çözülecek.
sende sensörlere bi baktır. ama sakın elektronik aksama bakalım derlerse elletme sadece bu beyin tamiri yapan özel yerler var onlar baksın kurcalanmış elektronik malzemeye bakmıyolar.

krank devır sensöru vuruntu sensöru dıye gecmez. vuruntu sensöru motorun blogunda 13 lük bı cıvatayla baglantılı durur ortası delıktır. cıvata ortasından baglanır. hata mevcut dıyorsa sılemezsınız. vuruntu sensöru yazdıgı halde sız baska sensöru degısıyorsanız sorun duzelmez. + olarak vuruntu sensöru kolay kolay bozulmaz. baska bı sorundan dolayı vuruntu sensörunu verebılır.

tek birde sadece vuruntu hız sensörü die geçiyor onuda aldık taktık ama hala arza ısığı yanıyor canı isteyincede sönüyor arabada yürümüyor yığılıyor

krank devir sensörünün soketinde veya kablolarında temassızlık vardır belki.

baktık yok öle bişi satan adam malını geride alıp değişmiyor bi 150ytl daha verip almakta ben istemiyorum ya onunla ilgili değilse korkusu var şimdi bende

bak o zaman sana garip gelecek ama şunu bir dene. arabanın hava debimetresini, aynısının orjinal ve sağlam olduğuna emin olduğun bir tanesi ile değiştirip dene. ne alakası var deme bir dene.

Geri