Ariza isaretini kaldirmak istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Blue42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Blue42

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar insp2. Isareti(ampul ariza) motor elektronigi kontrol lambasinin(anahtarli arac resmi) yanmasina sebeb olur mu? Birbirinden farkli seyler mi?

Bu isareti kendim nasil kaldirabilirim?anlatabilecek varmi

?bilen yok mu

"astra g" serilerinde motor elek.kontrol lambası herhangi bir tuş kombinasyonu ile söndürülemiyor,sizin araçtada aynısıdır diye tahmin ediyorum,motor çalıştıktan sonra arıza kontrol lambası sönerse kritik durum olmadığı fakat yanmaya devam ederse mutlaka arıza kaydının kontrol edilmesi gerektiği söylenir,kendim kontrol etmek için elm327 aldım arıza kayıtlarını okutup sonra siliyorum devamında motor elek.kontrol lambası normale donuyor yani sönüyor.

insp2 uyarısı lamba uyarısı değil mi? insp hatasını silebiliyorsunuz ama insp2 hatasını silemiyorsunuz diye biliyorum. Patlak yada uyumsuz lamba var demek diye biliyorum.

Evet insp2 ampul e ait uyari silinebiliyor, bu motor elektronik lamba uyarisinin da sonmesini saglar mi ?

Insp 2 patlak ampul uyarisidir. Degistirin soner sonmez ise. Kontak kapali iken sifirlama tusuna basili tutun ve kontagi cevirin tum isiklar sonene kadar sifirlama tusunu birakmayin insp silinir. Obur arac ariza isigi tech2 cihazi ile silindigini tahmin ediyorum

Geri