- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baskı balatan ne durumda
Ustayi aradım. Benim arızalar devam ediyor dedim. Yaptığımız işin arkasındayız getir tekrar bakalım dedi. Kafayı yiyecem araca hevesle kullanamiyorum kullanmadan sogudum. Ne sorunlu aracmis meğer opel
Rölanti dalgalanması için bakacam. Peki silkelenme ve 2 vitese atarken vites kolu sanki takiliyormus gibi gelmiyor o neden
Silkeleme benim araçta kalkışta oluyor. Bahsettiğiniz kalkıştaki silkeleme sanırım. Aracımda 5 sene önce aldığımda vardı. Debriyaj dediler değiştirdim. Düzelmedi her zaman titremediginden üzerinde durmadım. Geçenlerde başka ustaya aklıma geldi sordum. Oda direk Debriyaj dedi. Değiştirdiğim halde duzelmmemisti dedim. O zaman volan da yapar taşlama yapak gerekir dedi. Sizin Debriyaj değişim zamanı geldiyse açılmışken volani kontrol ettirirsiniz. Benim Değiştirdiğim yerde hiç taşlama yapalım mı diye sormadılar. Aklınızda bulunsun. Vitesin takılma durumu da kol ayarı ile çözülüyor. Aracın altından bir ayar yeri var sanırım. Bende de zor geçiyordu. Aracın altından bir ayar yaptılar düzeldi. Ne ayarı bu diye sorunca kolu biraz sağa aldım diye açıkladı. Biraz sağa adırınca takılmıyor.