arcı yerden kesmek için üç ayak ismi

cagatay16

VIP Üye
Kayıtlı Kullanıcı
16-Bursa
daha önce konusu vardı fakat hem aletin ismini bilmiyorum hemde konuyu açacanı o yüzden bulamadım şu tamirciler kriko ile yükseltip sonra üçayak üzerine alıyorlar onu tam adı nedir nerelerde satılır

Sanayide ağırlıklı olarak destek diye tanımlanıyor, bazı yerlerde ise eşşek bile deniyor :9.

sanayide herhangi bir demirci ustasına yaptırabilirsin ismini bilmiyorum ama saçayağı olabilir

Sanayide ağırlıklı olarak destek diye tanımlanıyor, bazı yerlerde ise eşşek bile deniyor :9.

Savaş abi interneten alayım dedim bursa sanayisi biraz kazıkçı

sanayide herhangi bir demirci ustasına yaptırabilirsin ismini bilmiyorum ama saçayağı olabilir

kaynak makinem var demirciye gerek kalmaz ama fabrikasyon bişey daha sağlam olur diye düşündüm

kaynak makinen varsa eminim senin yapacağın çok daha sağlam olur

Kaynak makinesi ve ustalıkta varsa kendi yaptığınız gerçekten daha sağlam olur.Mesela, 4'lük L demir ile dışardakilerden kat kat sağlam olur.

sany1981.jpg

sany1980.jpg

Ben de 4 tane var. 2 tanesini rahmetli babam yapmıştı, 2 tane de ben kriko ile beraber bir AVM den almıştım, inan ki babamın yaptıkları 20-25 senelik ama halen taş gibi, piyasa işi olanlara nedense güvenemiyorum (resimde görünenler babamın yaptıkları).

Kriko Standı. Piyasada fiyatları çifti 50-100TL arasında değişiyor. Güvenilirlik olarak piyasada satılanlar yeterince güvenli olmalı cunku üzerinde CE ve TÜV gibi onay etiketleri var. Bir de öyle birşeyi yapan kaynakçı, birebir insan hayatını ilgilendirdiği için sağlam yapıyor olmalı.

bir akrabanın eve hırsız dadanmış onu yakalamaya gittik jandarmayala beraber şimdi geldim linkleri şimdi inceliyorum yakınlarda bir tane olsa ona baka baka yaparım ama hiç yok ezberede nasıl olur bilmiyorum ben daha çok hem kışın lasitkler yerden kesilsin hemde yağını kendim değiştireyim diye istiyorum altına girerim herhalde

Geri