aramızda gelibolulu yada orda yaşayan varmı arkadaşlar bi sorum var

Feyzullah

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
18.mekanize piyade tugayı tank taburuna gitmem lazım tekirdağdan gelibolunun tam neresinde bu askeriye bilen varmı

feyzullah ne zaman gideceksin

2 sene önce Eceabat'a gidip gelirken bizde uğramıştık ama tam noktasını hatırlamıyorum.
Ama genel güzargahı sorursan; tekirdağ-malkara-keşan kavşağı-gelibolu-
önceden yol bozuktu, yapım çalışmaları vardı, şimdi daha düzgündür

tank taburumu bilemiyorum ama kolordu ş.içinde geliboluda t.dağdan izmir otobüsüne binersen zaten geliboluda indirir orada sorarsın veya taksiye binebilrsin

feyzullah pazar günü allah nasip ederse bende orda olacağım.kuzenim terhis olacak onu alacam.istanbul yönünden geliceğim için edirne otobanından gelibolu istikametine döneceğim bu tugay gelibolu ya 40 km mesafe deymiş gidince oralara bakacaz başımızın bir çaresine inşallah bende bulurum diye ümit ediyorum.
bu ara hayırdır senin ne işin var.

feyzullah pazar günü allah nasip ederse bende orda olacağım.kuzenim terhis olacak onu alacam.istanbul yönünden geliceğim için edirne otobanından gelibolu istikametine döneceğim bu tugay gelibolu ya 40 km mesafe deymiş gidince oralara bakacaz başımızın bir çaresine inşallah bende bulurum diye ümit ediyorum.
bu ara hayırdır senin ne işin var.

:D bu kadar olur benim kuzende orda poşet diye tabir edilen gurupta askerlik yapıyo bi ziyaret edeyim dedim sen bolayırdan önceymiş ben öğrendim yerini sen edirneden deilde kınalı tekirdağdan çıkıp tekirdağ üzeri gidersen daha kestirme olur heralde ama tam bilmiyorum tekirdağa 80 km mesafede ortaköy denen bi yerdeymiş burası konuştum bu gün

saol bu rüzgarda nasıl gidersek bakalım acayip rüzgar var t.dağda

s.a çanakkleye Gıderken ßı böluk gorduk ama orasımı deılmı tam bılmıyorum..Gelıbolu merkeze Gırdıkden sonra eğriağaç dıye bı yer var oraya yakın..Hayırlı Teskereler..

Geri