öncelikle gecmiş olsun. bu dunyada hepimize yeticek yer var. engelli özürlü gibi laflara karsıyım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu başlığın açılma nedeni ne acaba?
ben şubat 21 de trafık kazası sonucu felc oldum.
Hayatın gerçeklerinden kaçma şansımız yok. Birşeylerin üzerini örtmek yanlış. Bizlere düşen el ele verip engellerin ağırlığını mümkün olduğunca ortadan kaldırmak olmalı. Eğeyce engelli arkadaşım var (önceleri hastamızdı, şimdi can yoldaşımız) birçoğu hayata bizden daha sıkı sarılıyorlar.aynı soruyu bende sorsam nasıl olur çok gereksiz bi konu insanları üzmenin bi mantığı yok!!
arkadaşlar hepinize cok teşekkür ederimgecen sene 21 subatta işe servisle giderken kaza yaptık.azda olsa iyilesme umudu var.
siz yok vektracılar yok astracılar diye konu acıyosunuz bu gereksiz deyil ben kendi durumumdakı insanlarla tanısmak istiyorum bumu gereksiz bunlar hayatın gercekleri dikkat edersen trafik kazası sonucu bu durum oldu diyorum sen burdan bişe çıkartamıyosan yapcak bişe yok .bu arada bizim gibi cogu engellı hayattan izole bir sekılde hayatlarını yasıyorlar.ben öyle deyilm bu durumda yasayan arkadasları kabugundan cıkarmak aslında bizden cok saglam insanların insanlık görevi bu olay herkezin basına gelebilir ben sabah işe giderken birzdan kaza olcak ve ben felc kalcam diye cıkmadım herseyden önce biraz daha hassasiyetaynı soruyu bende sorsam nasıl olur çok gereksiz bi konu insanları üzmenin bi mantığı yok!!