araçta titreme

withoutarm

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2000 model astra cd g model aracimda; kalkiştan sonra hareket halindeyken tekleme yapiyor. Ama boşta iken bu sorunla karşilaşmiyorum.benzin temizleyici kullan dediler . Kullanmama rağmen ayni durum devam ediyor. Acaba baski balata mi? Yardiminizi bekliyorum. Selamlar.....

kelebek boğazı ve egr yi temizlet eğer devam ediyorsa aracının el frenini çekip 3 vitesde kalkışa zorla kavramadan sonra stop ediyorsa balatan iyidir ama çalışıp kalkış yapacak gibi oluyorsa balata bitmeye yakın demektir birde aracın kaç km de ortamala kullanımda 100 000 ila 150 000 km arası debraj balatası değişimi istiyor

aynı araçta aynı sorun bende de var özellikle motor ısınınca iyice artıyor egr temizlettim temizleyici kullandım carbon clean temizliği boğaz temizliği hala devam ediyor bujilere baktım 4.sü siyah çıktı ama hala çözülmedi

2000 model astra cd g model aracimda; kalkiştan sonra hareket halindeyken tekleme yapiyor. Ama boşta iken bu sorunla karşilaşmiyorum.benzin temizleyici kullan dediler . Kullanmama rağmen ayni durum devam ediyor. Acaba baski balata mi? Yardiminizi bekliyorum. Selamlar.....
büyük bi ihtimalle bobinin arizali değiştir sorunun bitecektir ok

Vakum kacaklarinizi kontrol edin
Buji lerinizi
buji kablolarinizi
Bobininizi
kontrol edin lutfen

Benimde vardı aynı problem bobin değişti ortadan kalktı muhtemelen bobindir.

peki aracı kaldırırken bi titreme var mı acaba??

Murat bey aynı sorun 98 model 202bin km aracımda 10bin kmden fazladır var aynı dediğiniz gibi bende carbon clean ve diğer enjektör temizliyicler kullandım fayda etmedi baskı balata yeni değişti ve aynı hararet artınca tekleme artıyor sanırım sorunumuz aynı size sorun olmazsa cevap yazan arkadaşlara birkaç sorun var sizinde işinize yarayacağını umuyorum

Yalçın bey;ustam bobin olsa arıza ışığı yanar diyor fakat arıza ışığım yanmıyor ustam yanlış mı bilioyr yanmıyor mu ışık? özellikle motor ısınınca arıtıyor tekleme..

kadett;3 set buji değişti problem başladıgından beri bujiden değil yani buji kablosu yok aracımda bobin var dediğim gibi arıza ışığı yanmıyor ama.. Vakuma gelince bi boru vardı motorun üst kısmında vakumdan ve sıcaktan ezilmişti ustam onu benzer fakat esnek değil sert bir boruyla değiştirmişti o zaman bu sorun yoktu ondan mı acaba?

mete bey;daha 20-25bin km önce temizletmiştim egryle boğazı 1 litre tiner harcamıştı ustam ve performans farkı bile yaşamıştım

merkan bey;sizde bobin değişmeden arıza ışığı yanıyor muydu acaba?

tyson;kalkarken biraz titrme var evet..

ustam arıza ışığı yanmadığı için bobin veya enjektör değildir rektifiye gerekiyor siboptan yapar dedi

Son düzenleme:
bobin de arıza ışığı bazende yanmaz arkadaşım sok teste yada aynı araçtan varsa tanıdık birinde tak bobini kullan 10 dakika düzelirse al bitsin bu iş bence arıza bobın hiç diilse 20/25 olmuştur :(
ist de olsan bi hal çare bakardık ama ankara kanki ?

arkadaşlar benim de 2000 model 1,6 gl var, bende de sadece geri viteste küçük küçük ıkınmalar yapıyor, titreme gibi, ama ileri hiç bir viteste bu sorunu yaşamıyorum baskı balatamdanda şüphelenmiyorum. ve ısındıkça sorun artıyor. bir ara beyne giden kabloyu lpg nin bir parçası delmişti ve ileriye aracım hiç yürümüyordu, o surunu çözdüğümde ustam bobinini değiştirmen gerekebilir demişti, acaba sorun bobinimdemidir bilgisi olan ve cevap veren olursa sevinirim teşekkürler...

Geri