Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"68 EZ 890" valla bir anlama gelmiyor. annemin zoruyla plakamı değiştirdim. babalar gibi 34 TC 9485 di. TC olması hosuma gidiyordu ayrıcalıklı gibi hissediyordum. birde 34 olması başka tabi ... ama gitti işte
valla benim plaka jj 676 dedi babam ilk,sonra o yokmuş jk 676 dedi, ii dedim JacK falan takılırız havalı olur dedik,arabayı almaya bi gittim LK676 çıktı,babamın ne kadar ilgili olduğu burdan ortaya çıktı))). ne anlama gelio derseniz aklıma ilk ''lavuk'' geldi,onu da ben pek tercih etmiorum
Benim plaka AT062. Düzcede yaşamam ama Trabzonlu olmama rağmen her kamyoncu slm veriyo sağolsun. Bi anlamı yok eski sahibinin halt yemesi benimde ihmalkarlığım ayrıca 061 ayırttığım plakaya babamın el atması yüzünden böyle devam yani
45 F 1300 bızım ılcede harf secmek gıbı bır luksumuz yok sadece rakamlarla oynayabılıyoruz bende 1300 aldım daha oncekı arabamın plakasıda 2100 du boyle cıft sıfırlı devam edıyoz