Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu geziler en güzel motorsikletle yapılıyor bende çok isterdim motorla bir avrupa turu.
avp turu motorlar güzel olur abide tr turu pek olmaz motor görüpte üstüne süren kendini bilmez ne oldum budalası çok var![]()
valla bizde almanyaya gitmek istiyoruz ama göözümüz yemiyor.
bulgaristanda soyuyorlarmış.ne kadar doğru bilmiyorum. banada teklif ettiler. uçaktan korkan bi abimiz var. o rica etti ama kendi arabasıyla gitmek istiyor. bakalım kandırabilirsem onu benim arabayla gideceğim. almanyaya gidince de opc tampon opc direksiyon falan filan bi kaç bişey yaptıracağım
hem ziyaret hem ticaret![]()
valla bizde almanyaya gitmek istiyoruz ama göözümüz yemiyor.
bulgaristanda soyuyorlarmış.ne kadar doğru bilmiyorum. banada teklif ettiler. uçaktan korkan bi abimiz var. o rica etti ama kendi arabasıyla gitmek istiyor. bakalım kandırabilirsem onu benim arabayla gideceğim. almanyaya gidince de opc tampon opc direksiyon falan filan bi kaç bişey yaptıracağım
hem ziyaret hem ticaret![]()
motosikletle giderken, köy yollarında seni kovalaması muhtemel toraman Sivas Kangalları da iyi hesap etmek lazım, aman diyim![]()
durursan soyarlar yoksa soymazlar yol kenarına çekmiş arızalı gibi görünen sana el kol yapan dur diyen adamları teyet geçiceniyilik yapıyım diye durursan aarbadanda olursun paradanda
durmıycan yola devam bir bulgar sınırından geçerken ordaki görevlilere komşi komşi diyorlarmış ruhsatın arasına 50 euro falan sıkıştırıcakmışsın bizim yiğenher yaz gelir almanyadan ondan iyi biliyorum o çok delidir bosna savaşının olduğu yıllarda savaşın en sıcak zamanlarında bile adam iplemdi geldi
![]()
50 euro cok hakan ben 2 ay önce bulgar gümrügünden 5 euro + 1 paket sigaraya gectim
30 dolarmı 50 dolarmı ne wermiştim sınırdan gecerken durduruyoor tr polis görewli yada gidiyoorsun ehliyetini gösteriyoorsun ruhsatını we pasaportunu weriyoosun onlarda herseyi ayarlıyoor geçici ehliyet weriyolar
![]()