Araçla Yurt Dısına Cıkacağım ?? Yardım ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kardeşim araç senin ustuneyse sıkıntı yok merak etme triptik gidiyoorsun bi 200 tl kadar yada dolar tam ne oldugunu bilemiyooorum ama sana gecici ehliyet weriyoorlar zatende vize filanda war sıkıntı olmaz sınırda gidiyoorsun işlemlewr on dakika suruyooor ondan sonra rahatsın yunanıstana gitmiştim ben yada wekalet ustunden iş yapıyoorlar arac kimin ustuneyse

navigasyon yurt dışında işlew görmüyoor yurt disi wersiyon gerekıyooor

navigasyon yurt dışında işlew görmüyoor yurt disi wersiyon gerekıyooor

yerleri hep kaçırıyooorsun gec gösteriyooor

kardeşim araç senin ustuneyse sıkıntı yok merak etme triptik gidiyoorsun bi 200 tl kadar yada dolar tam ne oldugunu bilemiyooorum ama sana gecici ehliyet weriyoorlar zatende vize filanda war sıkıntı olmaz sınırda gidiyoorsun işlemlewr on dakika suruyooor ondan sonra rahatsın yunanıstana gitmiştim ben yada wekalet ustunden iş yapıyoorlar arac kimin ustuneyse

ehlıette sıkıntı olur mu acaba ? green card almam gereklı bırde gumrukden gecıs karnesı gerekıyormus

uluslar arası ehlıyet alıyorsun kendı ehlıyetın 6 ay kadar kullanabılıyorsun ama bazı ulkelerde tr cercevesındekı ehlıyetler gecersız kalıyor + aldıgın o uluslar arası ehlıyet tr de gecersız sayılıyor

ehliyet sorun olmuyordu ama kanunlar değiştiyse bilemem dediğin gibi 6 süreyle geçerli

viyanayada ugrarsin artik

viyanayada ugrarsin artik

Hayırlısıyla :) Yukarıda paylasılan turing e gittim kagıt ıslemlerını greencard ı hallettim ... :)

bulgaristan varna ya beklerim yolunuz duserse haziran 20 ye kadar burdayim :)

Geri