Araçla Yurt Dısına Cıkacağım ?? Yardım ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ern1402

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkeze merhabalar :) Bi arkadaşımla beraber bi yurt dışı projemiz var .. Ve arabayla geze geze gitmeye karar verdik , mayıs 16 -17 gıbı düşünüyoruz genel olarak bütün evraklar taamamda bir tek bu arabanın Yeşil kart dedıklerı yurt dısı sigortası eksik .. Sorum şu ; 2 hafta kadar kalıcaz sıgortanın ücreti ne olur binek arac sınıfında ? Ve bütün şirketler yapıyor mu yada tanıdıgınız varsa daha da ıyı olabılır aktarırsanız :) Şimdiden teşekkürler :):)

triptik varmı araç senin üstüne yada vekalet olması lazım onun dışında dediğin sigorta ehliyeti çevirtmen gerekiyor uluslar arası ehliyete. araba çok masraflı olur ben olsam kapağı atarım viyana falan ordan bi araba kiralarım viyanaya pegasus çok uygun fiyatlı.

triptik varmı araç senin üstüne yada vekalet olması lazım onun dışında dediğin sigorta ehliyeti çevirtmen gerekiyor uluslar arası ehliyete. araba çok masraflı olur ben olsam kapağı atarım viyana falan ordan bi araba kiralarım viyanaya pegasus çok uygun fiyatlı.

Arac benım uzerıme , bızım ehlıyetler yurt dısında 6 ay kadar gecerlı

ehliyet değişmesine gerek yoktu bir tanıdığımız yapmıştı bayramda 100 euro kasko sigorta bedeli ödemişti sadece o kadar yanlız bulgaristandda geçerli olmuyormuş

Eren yolculuk dönüşü izlenimlerini aktarır mısın bende bir süre arabamla uzaklaşmak istiyorum nevzat abi çok rahat bir hafta geçirmişti ailesiyle beraber

Yanına Navigasyon almadan çıkma.:D

Eren yolculuk dönüşü izlenimlerini aktarır mısın bende bir süre arabamla uzaklaşmak istiyorum nevzat abi çok rahat bir hafta geçirmişti ailesiyle beraber

Olur anlatıcam kesınlıkle :) Her tabelada bı resım şart :)

Tesekkurler bılgıler ıcın fakat bu ehlıetı uluslar arasına cevırmeye gerek var mı ? Ben ılk defa duyuyorum cunku daha onceden ısvıcrede felan 6 ay ı gecmeden arac kullanmısdım cevre ulkelerede cıktım herhangı bır sorun olmadı.. 6 aydan fazla kullanırsak mı sorun olur acaba ?

Geri