arkadaşlar dayımın şu cenabet xsarasının başına yine olay geldi
artık arabaya bakınca her an bir yerine bişey olacak gözüyle bakıyoruz 
Küçük dayımın corsayı ve diğer dayımın xsarayı temizletmeye gittik yıkamacı güzel arabalara daldı. bizde çayımızı falan içiyoruz o ara yıkamacı geldi dedi abi arabaların motorlarınıda yıkayalımmı dedi. bende corsanınkine aman elleşmeyin dedim zaten bakımı yeni yapıldı serviste motorunu temizlemişler birde heryeri sensör garantiden olmayalım diye dokundurmadım. Büyük dayım arabaya bişey olmaz diyosan yıka dedi. Yıkamacı kendinden bir emin şekilde abi akşama kadar yıkıyorum dedi sıkıntı olmaz dedi
bizde iyi dedik yıka. adam arabayı tertemiz etti motoru falan parlıyor arabanın. adama neyse parasını falan verdik. Dayım marşa bi bastı arabadan civv diye bir ses gelmiş. ondan sonra arabada tık yok gösterge lambaları dahi hiçbirşey yanmıyor. ben dedim şimdi s.tık ama yıkamacınında rengi falan attı. arabanın sağına baktım soluna baktım aküdenmi diye takviye bile yaptılar arabada en ufak aksiyon yok. neyse sanayiye çektik arabayı. beyin gitmiş. krank sensörü o2 sensörü falan hiçbirşey kalmamış arabada. Yıkamacı ya bunlar belkide dükkana geldiğinde sıkıntılıydı demesiyle dayımla benim bakmamdan kaynaklanan bir r vitesi durumunda arabada toplam 760 tl masraf çıktı. aman diyim su falan tutmayın arabanın orasına burasına...

Küçük dayımın corsayı ve diğer dayımın xsarayı temizletmeye gittik yıkamacı güzel arabalara daldı. bizde çayımızı falan içiyoruz o ara yıkamacı geldi dedi abi arabaların motorlarınıda yıkayalımmı dedi. bende corsanınkine aman elleşmeyin dedim zaten bakımı yeni yapıldı serviste motorunu temizlemişler birde heryeri sensör garantiden olmayalım diye dokundurmadım. Büyük dayım arabaya bişey olmaz diyosan yıka dedi. Yıkamacı kendinden bir emin şekilde abi akşama kadar yıkıyorum dedi sıkıntı olmaz dedi