Aracınızda sunroof un önemi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ysn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aracınızda Açılır tavan (sunroof)ın önemi?

• Kullanılan toplam oy
    367

ysn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
düşünceleriniz alalım:o

orj. olmak kaydıyla ve de ustu sac olmak kaydıyla isterdim tabii

Yazın sunroof'uma doyamıyorum :) Kışın da yağmurun yağmasını izlemek çok hoşuma gidiyor.. Tabi yağmuru kırmızı ışıkta beklerken izliyorum :)

Hehehehe

süper bişey bence Sunroof olayı bayılıyorum ben tabiki bende orjinalden yanayım özellikle Astra H larda ki açılır panoramik cam tavan mükemmel bişey

orjınalı cok guzel oluyor.. sonradan yapmalarda su alma olayı oluyor ruzgar sesı oluyor hatta soguk oluyor ınsanın kafası usuyor.. ancak orjınalde oyle bırsey olmuyor

Bende de var ancak ben istemiyordum.Arabamı alana kadar sunroof lu araç kullanmamışdım ve ihtiyaç duymuyordum.Mecburen aldım yoksa almanyadan beklemek durumundaydım ve 2-3 ayı bulabilir dediler arabanın gelmesi.Dolayısı ile mecburen stoktaki sunrooflu modeli aldım.Zaman zaman orda oyle birşeyin oldugu aklıma bile gelmiyor ama bazen actığım da oluyor.Arabamda sigara içilmiyor,ben de içmiyorum.Sigara icilen arabalarda bayagı işe yaradıgını biliyorum.Ama olmasa da olur,benim için farketmiyor,problem çıkartmasın ilerleyen yıllarda da,gerisi onemli degil....

burası zaten soğuk birde kışın onun soğuk alması çeklimez
burası:erzurum

astrammm' Alıntı:
orjınalı cok guzel oluyor.. sonradan yapmalarda su alma olayı oluyor ruzgar sesı oluyor hatta soguk oluyor ınsanın kafası usuyor.. ancak orjınalde oyle bırsey olmuyor
:good:

Sunrooflu Araba Cok Arti Bi Puan Yanliz Yanlis Anlamasin Maddi Yönden Söylemiyorum üstü Açik Araba Kullanmak Herkes Ister Ama Ona Imkanin Yoksa Sunroof Onun Yerini Tutabilecek Kadar Guzel Bişey Ayrica Kizlarin çok Hosuna Gittigi Kesin Bir Cogu Ordan Cikip Saci Basi Sallamaya Bayiliyoo:) Yani Var Ordan Biliyorum:)

Orijinal olursa tercih ederim, bugune kadar hiçbir arabam sunroof lu degildi, acıkcası merak ediyorum hoş bir deneyim olacagını düşünüyorum.Ama standart aracımı sunroof için kestirmem

Geri