Aracınıza en çok eklemek istediğiniz aksesuar nedir?

Erdem koltuk kafalıklarında görüntü sistemi olan bir sonmodel merso kaza yapmıştı Allah kimseye yaşatmasın ama arkada oturanlar emniyet kemerini takmadığı için görüntü sisteminin ekranını kafalarıyla kırmışlardı,o günden beri bana gereği yok biz takmıyoruzki arkada oturanlar taksın emniyet kemerini.

Uvvv korkutma beni yahuuu...Gerçi benim aracımın arkasına ailem bindiği zaman ilk kemeri takan babam oluyo :) o konuda ailecek sorunumuz yok kim binerse ilk yapacağı iştir kemer takmak ama çevreden arkadaşlarım için aynı şeyi sölemek yalan olur sanırım...Bahsettiğin olayda olası gerçekten düşününce yaşanabilir diyor insan.Ozaman en azından orta konsulda olsun :D jant,tampon,sunroof istemiyorum bana yeter o :):):)

orjinal olmak kaydı ile...
1-opc mercekli farı
2-opc badykit
3-renkli ekram yol bilgisayarı
4-opc jant

kısacası opc astra g :D

kaputumun altı dolu olsun yeter :D :) (bmw'lere gıcccccccık oluyorum yawwwww) :):)

Komple bodykit + egzoz sistemi + deri koltuk + 16'' çelik jant
ha bunlar kesmez birde deseler aksesuarcıya git ne hoşuna gitti al eminim, ıvır zıvır, otu böceği doldururdum...

ben en çok cruise olsun ısterdım.

aksesuar denmiş ama bi swap uygulamasıyla güçlü bi motorcuk takmak isterdim...:(

sanruf benm için artık imkansız tavan delinmez ama komple opc uzatmalar ve çift eksozt

abi olur olur çok değil ya bana 300 beygircik verse yeterli olur :D :pon:
300 beygircik olsa iyi olurda birde o beygirleri doyurması var İbrahim kardeş,rallyemi katılacan ne.Ben 90beygiribile kullanırken bir gözüm yolda diğeri anlık tüketimde yav....şaşı olacam.

Geri