Aracın teklemesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan halilfb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

halilfb

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arabam özellikle kalkış yaptığımda belirli devirlerde sanki gaz yemiyormuş gibi yapıyor. Özellikle birinci viteste hızlanırken birden gazı kesiyor ve sonra normale dönüyor. Bunu yüksek viteslerde de yapıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

araban kaç km de?? carbon clean istiyor olabilir. bende şöyle bi sorun vardı:
arabayı çalıştırdığımda vites boştayken devir ibresine bakıyordum ibre durup dururken 800 lerden 500 lere kadar inip çıkıyordu. bunu araba giderkende yapınca senin dediğin problem oluyordu. carbon clean yaptım gerçekten o problem kalmadı.

carbon clean yaptır ve gaz kelebek boğazını temizlet

Arabam 2001 model ve henüz 36000 km.de. Bir anda kesiliyor ve özellikle düşük viteslerde camdan çıkacakmış gibi oluyorum.

bu olay ne zaman olmaya başladı. arabayı ne kadardır kullanıyorsun??benzinden olma ihtimali yüksek probleminin benzini alırken dikkat ediyormusun yani her zaman kaliteli umduğun yerden mi alıyorsun??birde üstte bahsettiğim gibi arabayı çalıştır boşta biraz bekle ve devir ibresini kontrol et ibre oynuyormu. boğaz kelebeği,rolanti regülatörü,egr valfini temizlettir yada carbon clean yaptır bi bak değişme olacakmı?? ateşleme sistemindede problem olabilir buji kablolarında vs.. ama ilk önce bi carbon clean yaptır bence.

Arabamı üç ay önce bakıma soktum. Bujiler falan değişti. Kelebeği ve egr valfinide temizlediler. Sorun hala devam ediyor ama. Bir tek carbon clean yaptırmadım. Senin cevabından sonra onuda şimdi internetten araştırıyorum. Olmazsa yarın götürüp yaptıracağım.

aynı sorun bende de var.ben işe benzin filtresinden başladım. sonra ateşleme bobini, egr, karbon clean vb. böyle devam edecek...

Söyledikleriniz hepsini yaptırdım sadece carbon clean yaptırmadım. Onuda bursada bulunca yaptıracam. Çünkü nerede yapıldığını bilmiyorum. Tahminimce fazla biryerde de yoktur. İnternettende bulamadım. Araştırmaktayım.

Arkadaslar Ayni Sorun Bendede Vardi Birincisi Rolentide Inme Cikma Varsa Kupurden Ama Seyir Halinde Tekleme Var Ise Eksantirik Devir Sensoru Ya Yuvasinda Pislik Var Yada Sensor Arizali Pc Ye Baglattinmi Aracini Benimkinde Yuva Talas Toplamsiti Nasilsa Temizlettim Canavar Oldu Belki Kimse Cikamadi Bu Işin Içinden

manifolt contasına baktırdın mı? Hava alıyor olmasın!

Geri