Elimde 2008 model Kasım trafiğe çıkışlı 1 sene once 98 bin km de aldıgım şuan 100 bin kmde olan aracım nekadar eder sizce arkadaşlar ? Özellikler ; Xenon Far, Kumandalı Alarm,Cam rüzgarlıkları,Jnatlar çelik değil ama 2012 kasa jantları,90 bg 1.3 cdtı enjoy, 6 ileri Düz vites,100 km de 4.8 i başardığımı hatırlıyorum dahada alta inmez heralde 1 senede 2 bin km anca oldu hatta 99.700 km de şuan Aracımı haftasonları kullanıyorum birde yazlıga giderken yalovaya/armutluya..
Boyalı Kısımlar: Arkadaşlar ben şuana kadar hiç boyattırmadım aracla uğraşmayı pek sevmem Fakat arasokaklarda olanlar; Ön ve arka Çamurluğa sürtmüşler içine girmiş 1 cm kadar arka tampona biri değdirmişti 3 cm kadar minik çatlak var Marşbiyelleri eski sahibi taktırmıştı parkederken sürtündü biraz resimlerdende belli oldugu uzere orda normal hali fotoraflar 2 ay önce çekilmiştir.

Boyalı Kısımlar: Arkadaşlar ben şuana kadar hiç boyattırmadım aracla uğraşmayı pek sevmem Fakat arasokaklarda olanlar; Ön ve arka Çamurluğa sürtmüşler içine girmiş 1 cm kadar arka tampona biri değdirmişti 3 cm kadar minik çatlak var Marşbiyelleri eski sahibi taktırmıştı parkederken sürtündü biraz resimlerdende belli oldugu uzere orda normal hali fotoraflar 2 ay önce çekilmiştir.

Son düzenleme: