Aracın Garantisi Bitti.Garantiyi devam ettireyim mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mahsul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet 1 yıllık. 2 yıllıkta 500 dolar civarı

Allah Allah.benmi yanlış hatırlıyorum.ben Balkan otoya sordum adamlar yıllık 100-150 dolar gibi bişi dediler.2 yıllık 500 dolar kesinlikle değildi.bence başka bi yere daha sorun.

yetkili servisleri boş ver parçalarını al iyi bir ustaya taktır % 75 karın olsun

arkadaşlar aracınızı devamlı kullanıyor çok kilometre yapıyorsanız eğer uzattırın.ama senede 5 bin km yapıyorsan racın yatıyorrsa hiç gerek yok.

spaceghost' Alıntı:
arkadaşlar aracınızı devamlı kullanıyor çok kilometre yapıyorsanız eğer uzattırın.ama senede 5 bin km yapıyorsan racın yatıyorrsa hiç gerek yok.
+1987

bence gerek yok uzatmayaa!zaten adam akıllı hiç bi parçayı sokmuyorlar garantiyee!ne amortsörler ne egr ne vs ön takım parçasıı!oo yüzden gerek yok!anlayacağın servis para tuzağıı!ne bozulursa bozulsun hemen kullanıcı hatasına bağlıyorlar!eğer istersen bakımlarında ben sana yardımcı olurumm

100 dolar iyi fiyat

Astra H:
1 yıllık uzatma: 284 Euro
2 yıllık uzatma: 510 Euro.

Fiyatlar biraz fazla geldi bana, ne dersiniz?

100 dolarsa hiç düşünme...

bence gerek yok uzatmayaa!zaten adam akıllı hiç bi parçayı sokmuyorlar garantiyee!ne amortsörler ne egr ne vs ön takım parçasıı!oo yüzden gerek yok!anlayacağın servis para tuzağıı!ne bozulursa bozulsun hemen kullanıcı hatasına bağlıyorlar!eğer istersen bakımlarında ben sana yardımcı olurumm

aynen öyle. garanti bittikten sonra yetkili servise girmeyecem ben. tampondaki 5cm lik 3 çizgiyi 300 ytl ye boyuyolar. kafayı yemiş herifler, alışmışlar kaskoyu yolmaya.

Geri