aracın çekiş gücü hakkında

erdem6761

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar 2001 astra cd im var.aracımı geçen sene aldım.ilk aldığımda bana sanki çekişi daha yüksekmiş şimdi sanki çekişi biraz daha düşmüş gibi gelmeye başladı....ilk aldığım zamanlarda gaza bastığımda motor daha sessiz çalışıyor gibi geliyodu oysa şimdi sürüş esnasında gaza bastıkça motor daha çok bağırıyor gibi geliyor arkadaşlar...bide arcın egzosu dıstan çürüme yapmış neticede orjinal egsoz daha değişmemiş bu bağırma olayı acaba bundan kaynaklıyo olabilirmi yani egsozu değistirirsem bunun önüne geçebilirmiyim özellikle 120 km yi geçinçe gaza basınca hissedilir derecede motorun bağırdığını farkediyorum tabi buda beni rahatsız ediyor mümkün olduğunca motorun sessiz, bide çekişini yükseltmek istiyorum bunun için ne yapmam gerekli....?bilgisi olan varsa yardımcı olabililermi? herkese kazasız belasız sürüsler....!!!!!

bakımlarını en son ne zaman yaptırdın motor sesi hava filtresinden bile ses yapar yağın çok kararmış olabilr ama çekişi hava filtresi çok etkiler

bide şu var insan performansa alışıyor ben aracımı alırken deneme sürüşünde uçuyorum sanmıştım :D şimdi alıştım çok da hızlı gibi gelmiyor artık :)

asıl soruna gelince sesin egzoz yüzünden olması oldukça mantıklı egzoz manifolduna da bakın küçük bir çatlak olabilir. paslanmış olan egzoz borusu mu susturucusu mu? bi egzozcuya gösterin derim.

Geri