aracın altından damlayan sıvı hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xmyy_24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
genleşme kabından başlayarak hortumların bağlantı yerleri dahil kontrol edilmesi gerek bence. bu kadar çabuk eksiltiyorsa araç çalışırken nereden kaçırdığı daha iyi anlaşılır. geçmiş olsun inşallah sadece söylediklerimde çıkar sorun. yoksaaaa..... :(

walla çok korkutoyor beni kime sorduysam 1000-1.500 tl masraf çıkar diyorlar napıcam bilmiyorum.

conta yaksa siyah duman atıp çalışmada düzensizlik olmaz mı acaba?
çalışmada herhangi bi düzensizlik yok ama bazen motor sarsıntılı çalışıyor 2-3 dk sonra normale dönüyor.

ahmet bey sen önce genleşme kabından ve hortumlardan kontrole başlada aklına kötü bişey getirmeden.

ahmet bey sen önce genleşme kabından ve hortumlardan kontrole başlada aklına kötü bişey getirmeden.

özgür bey öncelikle tavsiyeniz için teşekkür ederim. ustama sordum anlattım silindir kapak contasından şüpeleniyor muhtemelen yanmış olabilir dedi. buda hemen hemen 1000-1500 tl arasında masraf çıkarır ama arabayı görmeden kesin birşey diyemem dedi.hafta içi fırsatım olmadığı için sanayiye gidemedim cumartesi günü gidip bakıcaz ozaman net bir şekilde belli olur. birde dün akşam arabanın altına baktım hiç bir damlama yok göremedim tuhaf bi durum.

Geri