aracın altından damlayan sıvı hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xmyy_24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xmyy_24

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar arabam 2 gün yattı hiç binmedim. daha öncede konu açmıştım egzozdan su atıyor ve su eksiliyor hakkında. size sormak istediğim dün akşam üstü arabanın yanına gittiğimde kartel kısmından sıvı damlamış baya bi elimle kontrol ettim ama anlayamadım yağmı yoksa su mu diye. kaputu açtım suyuna baktım hiç su yoktu arabada 2 gün önce su normal seviyede idi. bu arabaya ne oluyo anlamadım gitti:( yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

güncel.

su sızıyosa karterden gelmemei lazım biraz daha üstlerden gelip en son karterin ordan damlamış olabilir
yağ olsa anlarsınız, antifiriz falan olduğundan anlamamış olabilirisniz büyük ihtimalle tesisatta biyerde kaçak vardır.

geçtiğimiz haftasonu arabada yine hiç su kalmamıştı sürekli su eksiltiyor bn suyu doldurdum dolması gereken yere kadaar ama dün baktığımda yine hiç su kalmamış tekrar su ekledim. antifiriz kalmadı galiba bana ağır bir masraf çıkacak. motormu yapılacak nasıl olcak bilmiyorum. eğer motor yapılırsa nekadar masraf açar bana araba 163 bin de.

geçtiğimiz haftasonu arabada yine hiç su kalmamıştı sürekli su eksiltiyor bn suyu doldurdum dolması gereken yere kadaar ama dün baktığımda yine hiç su kalmamış tekrar su ekledim. antifiriz kalmadı galiba bana ağır bir masraf çıkacak. motormu yapılacak nasıl olcak bilmiyorum. eğer motor yapılırsa nekadar masraf açar bana araba 163 bin de.
su alta akıyorsa masrafın o kadar ağır olmayacağına emin olabilirsin.
durduğu yerde aktığına göre dışardan bi kaçak var.

kullandıkça azalıyorsa conta gitmiş olabilir, üst kapak sökülüp taşlanması gerekiyor bilidiğim kadarıyla

ama bi lifte aldırıp kontrol ettir, kaçak yeri belli olur

teşekkürler ilginize arabayı kullandıkça su eksiltiyor umarım ağır masrafa yol açmaz...

2 gün binmediğinde altında sıvı bulduğuna göre dışardan kaçırıyor derim
emin olmadan kapak söktürme

Bence ilk önce devirdaim ve kenarlarini kontrol ettirin.contasindan sizdirirsa kartel tarafindan ve sağdan geliyormuş gibi sizi aldatir.

baktırcam hafta sonu ustama onunda fikrini alayım buraya yazarım.

conta yaksa siyah duman atıp çalışmada düzensizlik olmaz mı acaba?

Geri