Aracımın trigeri koptu ve büyük kaza atlattım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mayday
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mayday

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar olay şöyle gerçekleşti.Geçen çarşamba günü okuldan çıkmış eve gelirken konya yolunda sabancı kız yurduna gelmeden önce alt geçide girerken aracım (97 vectra b otomatik vites) stop etti.Hızım yaklaşık 90-100 arası olduğu için gayri ihtiyar tekrar marşa bastım.Ama arabada bi tepki yoktu.Bende alt geçitden çıkınca sağa çeker bi bakarım diye düşünüyordum.Ama alt geçitten çıkınca trafik birden sıkıştı ve benimde durmam gerekti ama frenim ve direksiyonum şiştiği için maalesef el frenini kademeli olarak çekmek durumunda kaldım.En sonunda zor da olsa durdum.Kaputu açtığımda motorun sol kısmında olması gereken kayış yerinde yoktu.Neyse kaskomu(isviçre sigorta) aradım aracım 10 yaşından büyük olduğu için ücretsiz çekici hizmeti vermediklerini söylediler.Bu seferde lastiklerimden olan yol yardım hizmetini aradım ve aracımı servisime çektirdim.Aracımı yarın teslim alıcağım.Ustamın söylediğine göre pistonların hepsi eğilmiş.Sonuç olarak hasar tutarı 2.000tl.Fiyat sizce normalmidir?

çok geçmiş olsun :(

Gerçekten üzüldüm,geçmiş olsun:(.Birkaç yerden fiyat almadan yaptırmayın...

geçmiş olsun... 2000 çok gibi ama aşırı değil sanırım...

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun, fiyat hakkında birşey söyleyemeyeceğim çünkü bir bilgim yok..

Allah beterinden korusun..

bana normal gibi geldi

Büyük geçmiş olsun, bakım aksamış olabilir mi?

öncelikle büyük geçmiş olsun ucuz kurtarmışsın eğer başka yerde başka pozisyonda kopsaydı daha büyük sonuçlara yol açabilirdi önceki aracım 206gti dı ve bir anda trigerim koptu otobanda arkadan gelen araçların altında kalmaktan zor kurtuldum bana bunda 2 sene önceki maliyeti 2000 TL civarına çıkmıştı çünkü yarı motor sıfırlanıyor sana verilen fiyatta çok normal bu arada

gecmıs olsun

eğer orjinal parçalar ise fiyat normal gibi. büyük geçmiş olsun.

Geri