Aracimin fiyatini bilemiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan anilc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anilc

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaslar,

2012 model 1.6T sport A/S sunrooflu astram var, satmayi dusunuyorum ancak referans bir fiyat bulamiyorum 50 ye 1.6T gordum ama 55 e 1.4T satiyorlar bu nasil oluyor? Donanim veya model farki olmaksizin 1.4T ler 50 civarlarindan basliyor 60 a kadar cikmis...

Aracim 25.000 kmde ve garantisi devam ediyor, sizce fiyati nedir?

Ynt: Aracimin fiyatini bilemiyorum

Tahmini olarak aldığınız fiyata satabilirsiniz hatta 1 -2 bin fazlasına bile satabilirsiniz.

Bu saatte cevap verdigin icin tesekkur ederim, acikca yazacagim benim yerimde olsaniz ne yapardiniz merak ediyorum. Aracimi 18.000 deyken 45.500 TL ye aldim, 46-47 ye satayim cok guzel kar bile ediyorum ama aldigim parayla 1.4T bile alamiyorum :) isin icinden bir turlu cikamadim.

Şu durumda hiç kimse kendi aracını satınca 0 araç alamıyor zamlar aşırı geldi.Ancak 45 e aldıysanız 47 48e satarsınız tahminen.Sizin için tek eksi aracınınızın kaldırılması.Artık 1.6t yok maaleseff.Siz 48 yazın en kötü aldığınız fiyata verirsiniz.ama zarar etmezsiniz hiçbir türlü

Araçların fiyatı attı.makyajlı kasa mı makyajsız kasa mı?

sanirim makyajsiz kasa (on tamponu 2013lerde farkli) acikcasi alici 48.5 verecegini iletti, hala tereddutteyim :)

anilc link' Alıntı:
sanirim makyajsiz kasa (on tamponu 2013lerde farkli) acikcasi alici 48.5 verecegini iletti, hala tereddutteyim :)
ön-arka tampon farklı,mercekli sis farı geliyor,led gündüz farları mevcut,jantlar ve direksiyon sportif olarak geliyor makyajlı kasada.bu fiyat farkı oluşturur biraz

Alıcı iyi bir fiyat vermiş sonuçta aracın motoru yok daha üretilmiyor.Eğer sizin aklınızada yattı ve makyajsız ise iyi fiyat.

cevaplariniz icin tesekkur ederim, satiyorum oyleyse :)

anilc link' Alıntı:
cevaplariniz icin tesekkur ederim, satiyorum oyleyse :)
Guzel karar diycem ama icim bir turlu elvermiyor. Keske yakiti fazla olmasa bu segmentte premiumlar haric rakibi olmayan keyifte bir arac

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri