Aracımı Taşlardan Nasıl Korurum?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arzhak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arzhak

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar. Aracımın ön kaputunda ve etek altında taştan kaynaklanan küçük iki adet sıyrık oluştu birtanesinde boyayı az bişey açtı ve kararma oldu. Dikkatli bakınca belli oluyor. Servise gösterdim rütuş yapalım dedi kararsız kaldım yaptırmalımıyım birde bu taşlardan korunmak için neler yapmalıyım??
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Merhaba arkadaşlar. Aracımın ön kaputunda ve etek altında taştan kaynaklanan küçük iki adet sıyrık oluştu birtanesinde boyayı az bişey açtı ve kararma oldu. Dikkatli bakınca belli oluyor. Servise gösterdim rütuş yapalım dedi kararsız kaldım yaptırmalımıyım birde bu taşlardan korunmak için neler yapmalıyım??

Rutuş yaptırman iyi olur çizik kaportaya indiyse çürüme yapar. Arabanın önüne taş değmesi senin suçun değil bazı öküzler mucurlu yolda sollama yapıyorlar sollama sırasında arabamızın motor kaputuna gelen taşlar çiziyor. Benimde çok başıma geldi geçmiş olsun.

Sattığım opelle birinde arkadaşlarıda aldım geziyoz mesire alanına doğru gidiyoz o zaman sattığım vectram vardı altımda, yolda mucurluydu halen sinir oluyom bitane ford connect o mucurlu yoda bizi bir solladı eywah dedim yolda nekadar taş varsa motor kaputunun üzerine ve cama geldi hepimiz kafamızı eğdik. Lan öküz diyecen ben 2.0 vectraynan yolun hakkı neyse o hızda gidiyom sen beni ne solluyon. Bastım bunun arkasından solladım ve sağa çektim arabadan hepimiz indik dur işareti verdik geri dönüp kaçtı yoksa zopayı çektim arkadaşlarda indi dövecektik.

Son düzenleme:
sen gene ucuz yırtmışsın benim sinyal gitdi

Sattığım opelle birinde arkadaşlarıda aldım geziyoz mesire alanına doğru gidiyoz o zaman sattığım vectram vardı altımda, yolda mucurluydu halen sinir oluyom bitane ford connect o mucurlu yoda bizi bir solladı eywah dedim yolda nekadar taş varsa motor kaputunun üzerine ve cama geldi hepimiz kafamızı eğdik. Lan öküz diyecen ben 2.0 vectraynan yolun hakkı neyse o hızda gidiyom sen beni ne solluyon. Bastım bunun arkasından solladım ve sağa çektim arabadan hepimiz indik dur işareti verdik geri dönüp kaçtı yoksa zopayı çektim arkadaşlarda indi dövecektik.
:) gecmiş olsun

Kaparortayı şeffaf bişeyle kaplıyorlarmış ama fazla bir bilgim yok. Bu kaplama olayı taşlardan korur mu acaba.

arkadaşım aracın ön kısnmında yada her tarafına film çektir özel filmler var araçlar için kaborta için korur taşlardan taş değen yere rutuş yaptırma bence iyi ce temizle boya kalkan araç beyaz ise avant sıvı daksiller var az biraz damlat cek filmi eskisinden daha iyi olur :):):)

Yavuz bey bilgiler için teşekkürler.
Aracım gümüş gri birde bu film çektirme işlemi pahalı bişeymidir acaba çektirdikten sonra açmak istediğimde boyada farklılık olurmu.

Geri