aracımı soydular!!!

söylecek beddua bulumadım

sana geçmiş olsun sen çalış kazan zevkine göre arabana bişeyler al biri gelip çalsın:(

insallah Allah bol kazanc nasip eder daha iyilerini alırsn

ama insan kendi emeği ile aldıgı şeyin çalınmasına çok canı sıkılıyo

Allah beterinden korusun

bende ayni fikirdeyim tekrar gecmis olsun :(

Çok geçmiş olsun allahından bulsunlar inşallah üzme canını

sağolun arkadaşlar sabahtan beri etmediğim küfür beddua kalmadı o kadar canım sıkıldıki sinirden boynumun bir yanı tutuldu!!

bu arada hırsızlık parsellerde oldu ..

sigortacı arkadaşlar varsa bir görüşelim pm den telefon atarlarsa ben ulaşıcam tekrar sağolun arkadaşlar Allah kimsenin başına vermesin..

herşey onların boynuna..sen canını sıkma..deymez o çocuklar için...daha temkinli davranırsın...

Geçmiş Olsun....

Sağlık olsun.. Bela okumak istemiyorum, Allah bildiği gibi yapsın onları.

Aracın soyulmasının ne kadar kötü bir şey olduğunu ben de biliyorum :(

Eğer, tesisatını almak istersen, ya Tahtakale'de, ya da Topkapı'da gidip bulabilirsin. Tek yapman gereken kafayı almak ve tesisatın modellerini söylemek. Ben teybimi (evet kendi teybimi!) Tahtakale'de, bir iş hanının içinde, gizli saklı bir şekilde parasını vererek(!) almıştım geri. Tabii, insan o herifleri oracıkta boğazlamak istiyor ama zaten ortam ve durum buna pek müsait olmuyor.

ilk işim alarm taktırmak olacak nette buldum 280 ytl ye alarmın sesini duymasan bile kumanda titreşimle birlikte sesli uyarı ile sana bildiren alarmlar var onlardan taktıracağım kasko içinde arkadaşlar haber bekliyorum yardımcı olacak arkadaşvarsa

saygılar...

Kardeş verilmiş sadakan varmış. Az kayıpla atlatmışsın. Çok geçmiş olsun. Böyle ş....... adamları iş üzerinde yakalayıp beyzbol sopası ile döveceksin.

gecmiş olsun

Geçmiş olsun

Geri