Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla sahibinde.com da 45 bine astra h var o yuzden piyasa tutturabilene bence. Enjoy var Elegance var Cosmo var. Donanimda etken bu olayda.
O yuzden iyide denemez kotude icin rahatsa sattigin adam rahat binecekse arkadan laf etmeyecekse birak kaca sattigini artik temiz bir arac nasil bulurum onu dusun![]()
mesela bir dengesiz gelip arabana vurdu gitti sağ kapı.servisde 2000tl verip 0 kapı takdırdın şimdi bu değişen oluyorsa bunun nesi kötü?değiştirmeyelimde göçük kapıyla mı gezelim?yoksa ''değişen''kavramının piyasa anlamını ben mi bilmiyorum?çok acayip bir ülkede yaşıyoruz.boya değişen olmasa 5 bin lira daha alırdın, türkiye piyasası bu işte.
mesela bir dengesiz gelip arabana vurdu gitti sağ kapı.servisde 2000tl verip 0 kapı takdırdın şimdi bu değişen oluyorsa bunun nesi kötü?değiştirmeyelimde göçük kapıyla mı gezelim?yoksa ''değişen''kavramının piyasa anlamını ben mi bilmiyorum?çok acayip bir ülkede yaşıyoruz.