aracımı sattım...araç aramaya başlıyorum...

İBRAHİM29

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar geçen sene nisanda aldığım aracımı bugun sabah itibariyle satmış bulunuyorum...
passat 1.9 tdı 2004 model galeriye bıraktım...

şuanda arabasızım araç arayışı içindeyim...

tanıklarınızda araç falan olursa eğer bana bildirin dizel olması ilk tercihim ve passat b6 kasa olması ilk tercihimdir...

bunların yanında önereceğiniz al diyeceğiniz marka araç tavsiyeleriniz bekliyorum...

....................

Son düzenleme:
ibrahim bey...arac kaç bin km deydi???ne kadara bıraktınız....?

allah kolaylık versin işin zor:)

allah kolaylık versin işin zor:)

vallaha zor ki ne zor hemde...araç satmak ayrı bir dert satmak ayrı bir dert bugun aracı sattım eve geldim ilk defa araçsız kaldım evde arabanın anahtarlarını arıyorum sattığımı unuttum...çarsıya yürüyerek gittim geldim...unutmusuz yürümeyi ya...:D

yanlış hatırlamıyorsam sizin passatta km ile alakali probleminiz vardı. Yüksek çıkmıştı galiba. satıp kurtulduğunuza sevindim. Yeni alacağınız Passat da şimdiden hayırlı olsun.

yanlış hatırlamıyorsam sizin passatta km ile alakali probleminiz vardı. Yüksek çıkmıştı galiba. satıp kurtulduğunuza sevindim. Yeni alacağınız Passat da şimdiden hayırlı olsun.

sağolun evet...motorda yaptırmıstım bunların üstene birde...sattık...denk geldi...

arabayı sattığım gün pazar alışverişi yaptım hanımla ellerimizde poşetlerle yürümüştük ne yorulmuştuk beee:D

valla yerinde olsam 8 bin falan ekler E46 kasa 320ci BMW alırdım..çok klas bi araç :D

Geri