Aracimi Satmayi Düşünüyorum......

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sumi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sumi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Bende B Kasa 2000 Model 1.6 Comfort Var..104000 Km De.ben Bunu Satip 2000 Motor Vectra Almayi Düşünüyorum,ama Kaça Satarim Kaça Alirim Bilmiyorum..bazi Ikinci El Sitelerinde 1.6 Lar 18000 Ytl Civari...2.0 Larda 15 Ytl Gibi. Yani 2.0 Daha Ucuz. Buda Herhalde Vergisinden Dolayi Olmali.benim Satma Sebebim 1.6 Kasanin Ağir Kalmasindan Dolayi..şöyle En Azindan 220 Yi Rahat Olarak Görmek Istiyorum. Sizce 2.0 Da Bu Mümkünmü..birde Aracin Seriliği Nasil.ben 1.6 Da 100 Km Ye 11.5 Sn De çikiyorum.. 2.0 Da Bu Zaman Nasil..

1.6 yı satıp B kasa 2.0 mı almak istiyosun ?

evet doğrumu düşünüyorum ,bilmiyorum ama

kardes arabayı hızlı ve devirli kullanıyor isen mantıklı çünkü küçük motor yüksek devirlerde daha fazla yakıyor

Pekİ,,,2.0 In 1.6 Lardan Daha Ucuz OlduĞu DoĞrumu..yanİ 2000 Model 1.6 Yi Satip 2001-2002 2.0 Alabİlİrmİyİm

evet alırsın ben 97 modeline 610 ytl vergi veriyom.ayrıca benzinde 380 binlira yakıyo.nasıl güzel demi :D

bence hiç ugrasma kardeş kış gunu bılmedıgınm elin arabasını alacan da ne yapacan?? alıyorsan barı masrafsız oldguna emın ol

ismail_budak' Alıntı:
evet alırsın ben 97 modeline 610 ytl vergi veriyom.ayrıca benzinde 380 binlira yakıyo.nasıl güzel demi :D

bayağı güzel abi daha ne olsun:D :D :D :D :D :D

:confused:
astrammm' Alıntı:
bence hiç ugrasma kardeş kış gunu bılmedıgınm elin arabasını alacan da ne yapacan?? alıyorsan barı masrafsız oldguna emın ol
En mantıklı ve güzeli...

Geri