Aracımı İlk Defa Bakım Yaptıracam Yardım

evvet Malzemelere toplamda toptancıdan fiyat aldım 120 tl diyor
servis malzeme dahil periyodik bakıma 180 tl Diyor işçilik İçinde

opel yetkili servislerinde aralık ayına kadar hava+yakıt+yağ filtresi ve yağ değişim (10-40) kdv dahil 6 yaş üzeri araçlara yani senin aracada 99 tl... bundan faydalan. bende ptesi gideceğim...

zafer abi boyle bişey varsa cok iyi olur ama her servis uygulayacakmı acaba bunu :)

ben bugün yaptırdım rahatladım:) odak ve arkasda var ama sanki gizli yapıyolarmış gibi hiç bi yerde duyurulmamış. telefonla sordum öyle gittim... zaten servis danışmanları çok yardımcı oluyorlar sağolsunlar... herzaman sanayiye gitmeden aynı işlemi serviste ne kadar araştırırım... artık sanayide uçtu. çok uçuk rakamlar çekiyorlar. en sağlamı parçalar opserden işçilik servisten:)

Bende Telefonla Görüştüm Aralık sonuna Kadar Sürüyor Dediler Ama bujileride Deyiştirecem çokmu apartırlar Diye Düşünüyorum buji Fiyatlarını Tamam 99 ama Artı bujıler 6 tane

Ben bugun bıraktim.
99 tl ye 60 TL daha ekliyorsunuz, Buji ve polen filtresi degistiriliyor.
arac dizel 1.9 vectra c.

dizel arabanin buji si degismiyormus. (buji varmi onu da bilmyiroum ama,)
99 TL + 25 TL polen filtresi.

aralık sonuna kadar devam edıyormus kampanya telefonla aradım gorustum benımde perıyodık bakıma ek olarak 6 bujı degısecek toplamda 150 tl Dediler Aralık 1 den sonra goturmeyı dusunuyorum :)

Geri