aracımdan gelen ve acayip gıcık olduğum sesler....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan my_fat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Astralarda kronık on camdakı buguyu çözmek ıcın olan bolumde bır bosluk var kronık sorun.Forumdaki arkadaşlarımız oraya kartvizit katlayarak ama genellikle çift taraflı bant kullanarak sorunu ve sesi çözüyorlar,öneririm.Camın önüne doğru gelin ortanın biraz soluna doğru koymanız gereken yer,birisi kullanırken özellikle araç rolantiye düştüğünde yada kalkarken titrediğinde 2-3 denemede çok kolay bulabilirsiniz.

forumda aratırsanız bulursunuz çözümlerini o seslerin

öneriler için teşekkürler....

Aynı araçtan bende de var,aman nazar değmesin hiç bir yerinden ses duymuyorum,yoksa kulaklarım mı duymuyor,bu dedikleriniz kronik sorun mu?

arkadas aracımdakı o vızırtı seklındekı ses kesıldı. gazla beraber gelen ses kesıldı... lpg taktırdım manıfoltu temızlettım gecenlerde. baya bır kurum bırıkmıs... neyse dıger ıslerım bıttı ustayla teste cıktık... sonuc ses yok... bı uyuz oldum...
sanırım manıfolttan gelıyordu temızlettım kesıldı ses....
bırde on gogus ve torpıdo gozunden ve kapılardan gelen hafıf sesler var bakalım onları ne yapacaz

bende çok uğraştım o sesler için ama faydasız. Bu sorunu aşman için göğüsü komple söküp slikonlaman lazım ben uğraştım olmadı sen uğraşma

:D Aynı sesi ben de bugün farkettim, göğüsten geleni. Arkadaşlar göğüsteki ses enformasyon(bilgi) ekranını kaplayan siyah, tümsek gibi yerden geliyor. yani klima-teyp kısmından uzanarak yukarı doğru ve cama doğru tümsekleşen kısım. ekranın üstü yani. oranın gögüse giren yeri var cama doğru, orayı tuttum ses kesildi.

bir de ön cam buğu çözücü ızgaralar olabilir çünkü bendekinde boşluk var.

dışardan arabanın altından bir ses geliyor gaz verirken ilk esnada, metalik bir vızıltı, bir abimiz egzoz patlaktır ya da manifoltta sorun vardır dedi. katılıyorum büyük ihtimalle öyle ama yaptırmayı düşünmüyorum şimdilik...

arkadaşlar alman arabası vs. ama sonuçta benim kullandığım 2000 model, eskinin iyisi işte idare etmek lazım ufak tefek şeyleri...

Geri