Arkadaşlar,
Aracımla başka bir araca önden hafif sürttüm haliyle derin çizikler ortaya cıktı.
Maguiars ı hemen aradım, getirin bi bakalım dediler tabi müşterisi olduğum için ilgi alaka üst seviyedeydi.
ayrıca Sn
rwaverunner'e teşekkür ediyorum bu konu ile ilgili alternatif uygulamaların tavsiyesi için.
Yapılan uygulama Maguiars ta kalın çizik giderici,ince çizik giderici ve Boya koruma olarak 3 işlem yapıldı neredyse hiç belli olmuyor..
sonucunu aşagıda resim olarak paylaşıyorum.
Uygulamadan sonra 1-2 üründa satın aldım onlarında resimlerini hemen paylaşayım ilk resim yıkama sonrası uygulanan koruma özellikli bi ürün.(fiyatı 40 tl)
Bu üründe NXT uygulama sonrası harelenme giderici.(Fiyatı 30tl)
Toplam: 2 Adet fiberli bez + Yıkama + Rötüş boya + Ürünler 110 tl verdim.
Saygılar.
Aracımla başka bir araca önden hafif sürttüm haliyle derin çizikler ortaya cıktı.
Maguiars ı hemen aradım, getirin bi bakalım dediler tabi müşterisi olduğum için ilgi alaka üst seviyedeydi.
ayrıca Sn

Yapılan uygulama Maguiars ta kalın çizik giderici,ince çizik giderici ve Boya koruma olarak 3 işlem yapıldı neredyse hiç belli olmuyor..
sonucunu aşagıda resim olarak paylaşıyorum.

Uygulamadan sonra 1-2 üründa satın aldım onlarında resimlerini hemen paylaşayım ilk resim yıkama sonrası uygulanan koruma özellikli bi ürün.(fiyatı 40 tl)

Bu üründe NXT uygulama sonrası harelenme giderici.(Fiyatı 30tl)

Toplam: 2 Adet fiberli bez + Yıkama + Rötüş boya + Ürünler 110 tl verdim.
Saygılar.