Aracimda Titreme Var.nedeni Bulunamiyor.yaardimm.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HAKKAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HAKKAN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
SLM ARKADAŞLAR BENIM ARACIM 2.5 CDX 98 MODEL 113BİN KM DE ARACIMDA 1000 İLE 3000 DEVİR ARSI Bİ TİTREME VAR ARACIN BİJİ LERİ ATEŞLEME BOBİNİ BİJİ KABLOLARI TRİGER KAYIŞI VE TAKIMI DEGİŞTİ AMA BU TİTREME KESİLMEDİ YETKILI SERVISLER DE BUNU BULAMADI.BAŞINA BOYLE BI OLAY GELIPTE COZUME ULAŞAN YADA İŞİNİN EHLİ USTA ARKADAŞLARDAN YARDIM İSTİYORUM. :cry:

şase kablosunu kontrol ettirdinmi bi ihtimal debimetre soketin kablolarını çalışırken aşağı yukarı oynat herşey olabilir benzin pompasıda arızalı olabilir ama 2.5 aracı olan arkadaşların başına illaki gelmiştir onlar daha iyi yardımcı olurlar ama benim aklıma gelenler bunlar

oksijen sensörünü kontrol edebilirsin yada hava akışmetreni kontrol et

titreme lpgde mi yoksa benzindemi

valla benim bildiğim balans bozuksa direksiyon titrer. balansın bozuk olduğu arabada illa ki rotlar da ayarsızdır. bu da arabayı titretir.

bunlar geldi aklıma.

lpg li ise lpg istasyonunu değştir.
depon boşaldıktan sonra total kullanmanı öneririm iki aydır total kullanıyorum arabam kalkarken titreme yapardı kesildi bir hafta önce mecbur kadım başka bir istasyondan almak zorunda kaldım tekrar titremeye başladı.biter bitmez total aldım gerçekten fark ediyo hem aynı depo ile 30 km fazla gidiyo iki kere denedim

öncelikle titreme sadece gaza basarken mi oluyor? boşa attığında kesiliyorsa aks problemi var demektir...aynı olay benim başımda var ve ustamın söylediği bu...

büyük ihtimal şasedendir. aküden motor bloğuna bi kablo ile şase bağla. düzelirse tamamdır.

Geri