Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertcan Bey ne amacla antifrzi boşalttığınızı bilmiyorum ama öncelikle hala kış ayında olduğumuzu havanın gece veya yarın ne olacağını herhalde TR metrolojisine güvenerek iş yapmıyorsunuzdurbu bir,diğer konu ise forumda okursanız antifrzin tek kış için olmadığını göreceksiniz,devirdaimden tutun motor çürümesine boruların çürümesine radyatör çürümesine karşı korur,artı suyun kaynama noktasını yükseltir,iyi bir ısı yalıtımı sağlamak,devirdaim yağlanması temrostad yağlanması korunması ve en son kireçlenmeyi önlemek. çoğu bu şekilde kullandığı motor blokları çürüyor veya siz satıyorsunuz alan bela ile uğraşıyor ve inanın hayır dualarını eksik etmiyorlardır. Lütfen kızmayın benim kısaca demek istediğim antifriz sırf kış için değildir bu inanış yanlış bilgidir.
Size tavsiyem antifriz koyun sonra pişman olmayın açılacak masraflardan. sonuçta 3 litresi 30tl civarı.Bu nasihatım sırf size değil tüm arkadaşlaradır
Hava durumu 1 derece diyorsa siz onu daha aşağı olduğunu bilin,tahmin hep yanlış çıkıyor burda Ankaradan biliyoruz![]()