Aracimda 2000ile 30000 Devire Kadar Titreme Var.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HAKKAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HAKKAN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracimda 2000ile 30000 Devire Kadar Titreme Var.birde Radyetör Yeni Degişmesine Radyetör Motorlarinin Veni Degişmesine Buji Kablolarinin Yeni Degişmesine Bujilerin Orjinel Olarak Yeni Degişmesine Karşilik Hararet 1005 Cikiyor Fanlar Calişmasina Ragmen 98 Altina Inmiyor Ve Aracim Titriyor ReSmen Gasa Basarken Ayagim Titriyor Yanimda Oturan Bile Titredigini Anliyor Arabadan Nefret Ettim Kimse Nedenini Bulamiyorrr.ARACIMDA SU EKSITME YOK CONTA YENI DEGISTI TIRIGER TAKIMI YENI DEGIŞTI.YANLIZ SİBOB AYARI YAPAN FİNCANLARI ACILIP KAPANMIYORU.CONTA DEGISIRKEN ONLARI ACIP TEMIZLEMISTIK VE TAKTIK.ACABA TEKRAR TAKILMIS OLABILIRLERMI VE BUNDAN YAPARMI

Son düzenleme:
2000 - 3000 arası titreme

Aynı sorun bendede var, sadece gaz da iken yapıyor. (zavoli sıralı sistem) bujiler, buji kabloları bağlı oldukları bobin değişti ama hala titreme devam ediyor. MAF sensörünüde değiştirip motora giren bi ucu var orayı temizledirler, kısa süre denedik sanki düzeldi gibiydi fazla deneyemedim. MAF sensörüne 175 YTL diyince kalsın dedim. yan sanayi yada çıkmasını bulunca değiştirip tekrar denicem. MAF ı da değiştirdikten sonra hala çözülmezse bi uçurumdan atarım heralde araba titredikçe benim sinirlerde titriyo :)

Aynı sorun bendede var, sadece gaz da iken yapıyor. (zavoli sıralı sistem) bujiler, buji kabloları bağlı oldukları bobin değişti ama hala titreme devam ediyor. MAF sensörünüde değiştirip motora giren bi ucu var orayı temizledirler, kısa süre denedik sanki düzeldi gibiydi fazla deneyemedim. MAF sensörüne 175 YTL diyince kalsın dedim. yan sanayi yada çıkmasını bulunca değiştirip tekrar denicem. MAF ı da değiştirdikten sonra hala çözülmezse bi uçurumdan atarım heralde araba titredikçe benim sinirlerde titriyo :)

MAF ı da değiştirdim bir değişiklik olmadı, gaz cıya götürmeden önce egsoz a baktırayım dedim, (egsozcuda bi öptü geçti) bütün eksoz komple 3 susturucuyuda değiştirdim. bütün bakımları yapıldı. gaz cıya gönderdim aracı, gözyüle bakıp benim parçalarımda sorun yok demiş. lpg kitinin merkezine mail attım böyle bir bayii niz var bana yardımcı olmuyor diye, başka bir bayii ye yönlendirdiler, bakalım oradan bi sonuç alacakmıyım. LPG kiti taktırmayı düşünenlere tavsiyem, marka tabiki önemli ama işcilik daha önemli ona göre taktıracağınız yeri ustayı iyi seçin baştan konuşun yapabiliyorsanız taktırdıktan denedikten sonra parasını verin.

Son düzenleme:
Geri