aracıma müzik tesisatı yapmak istiorum yardımlarınızı bekliorum arkadaşlar

ygtalptekin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
aracıma ses tesisatı yapmak istiyorum ama çok abartılı olmadan güzel bass almak istiyorum yalnız teyp değiştirmeden bunları gerçekleştirmek isteğim var. anfi bass tizler ve kapı kolonlarını hepsini değiştiricem bana gerekli marka bilgisi ve fiyat bilgisini(yaklaşık olarak) verirsenizçok memnun olurum

fazla abartı istemiyorsan ve bass duymak istiyorsan aracın üzerindekilerin yeterli olacagını sanıyorum. ama çok istersen 2. el bi tüp bas bul at bagaja. sonrası malum keyfine diyecek bişe kalmaz.. ama tüp biraz fazlaca yer işgal eder.

yer işgal etmesi önemli deil aracın kendi sistemi evet gayet ii fakat biraz basss istiorum

kardeşim ben bizim sitede harika bir tesisatçı var ona sordum astram için. orjinal kolanları değiştircez + 1 adet bagaja subwoofer + 1 adet jbl amfi ye toplamda 1200 ytl çekti. bu gayet yeterli bir ses veriyormuş. bana kendisi öyle dedi. ve işini bilen arkadaşlar

teşekkürler kardeşimm... kaçlık kabin 38lik mi 30luk mu_? ayrıca 1 tane anfi kaldırırmı bunları_?

arkadaşım bak şimdi arkaya 2 ad. 30 luk en az 400rms bass(marka tercihi sana kalmış) 1 ad. jbl 601,1 amfi(basslar için) işini hayli hayli görür gümbür gümbür sallarsın ortamı :D:D:D:D

orjinal teyibini çıkarma istersen

abartsısız en güzel sistem 1000 liraya çıkıyo sadece malzeme tabi benim hesapta gitti gidiyordan alınmıs bide usb li cd çlar var

arkadaşım bak şimdi arkaya 2 ad. 30 luk en az 400rms bass(marka tercihi sana kalmış) 1 ad. jbl 601,1 amfi(basslar için) işini hayli hayli görür gümbür gümbür sallarsın ortamı :D:D:D:D

kardeşşş yaklaşık bi fiyat bilgin varmı_? ayrıca ilgin için teşekkürler

Geri