aracıma hırsız girdi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zafzaf00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya hocam sendekıde harbıden sans be. yapanda aynı kısıdır kesın. senı kesıyo, corsa 1.7 DTI delısı.
sen en kısa zamanda aldıgın arabanın onunde bı kurban kes plakaya tampona falan sur kanını. :D

gecmıs olsun

HERKESE TOPTAN TEŞEKKÜRLER...
adam teybi sökememiş zaten ama ön paneli parçalamış yani teyp yenilenecek. hasarsızlık kapsamında olacak kasko ile görüşeceğim...
kamera çözüm değilki kamera takalım. 2000 de mc donaldsda çantamı çaldılar kamerada herifin surat apaçık ortada idi ama yakalayamadılar işte:)
aynı gece 3 araca girmişler. sabah 3 kişi idik karakolda....
arkada ilkyardım seti vardı onu alsa daha çok para ederdi:)
sadece ekolayzırı sökmüşler almışlar işte o kadar...
neyse geçt gitti yetişmesi gereken proje vardı zamanımı kaybettirdiler bu saatte hala çiziyorum yatıcam artık yoruldum:)...

Hayvan bunlar ya. Bana da eski dükkanda dadanmışlardı. İzmirliler bilirler, MTK nın kapalı garajları vardır, 5-6 farklı girişi var, yani kaçması kolay. Sırasıyla:
- Önce binek lpg libi uno vardı onun lastiklerini indirmişlerdi. (Sanırım ben gelirken duydular kıllığına sibobu söktüler)
- sonra aynı binek unonun şoför tarafındaki kilidi bozmuşlardı.
- baktılar unodan iş çıkmayacak, sonra minibüsün sürgülü camını kanırtıp açıp teybin kafasını almışlardı torpidodan. (tek kafa bi halta yaramıyor ama aldılar işte ne yaparsın)
- sonra yeniden uno ya yönelip kapıyı kanırttılar, ve arabaya girdiler. Ama o ara ben suçüstü yaptım sanırım, kaçtılar, öylece bıraktılar.
- uno nun sacını doğrultup macunlattım 1 hafta geçmeden gene girdiler bu sefer sağ camı patlattılar. nihayetinde teybi söktüler. Ama sorun şuki teyp zaten bozuktu, ekranı arızalı sadece arabanın içinde herhangi bi ses olsun diye duran bi teyp. onlarda teybi sökmüş kapağıyla birlikte sağ koltuğa bırakıp s.kt.r olup gitmişler. Bana da o gün için 80 liralık cam faturası kaldı. Ondan önceki hasarlarla beraber toplam 250 lirayı buldu bu heriflerin bana zararı.
İşin komik tarafı ben bu adamları gördüm, bi tanesi gözcülük yapıyor diğeri çalışıyor olduğundan gözcüleriyle burun buruna geldim 2 kez. Ama nafile, herifler polisle ortak çalışıyor. Karakola gidince abuk subuk laflar duydum her defasında. Minibüsün camı kırılmadı diye minibüsün teybine tutanak tutmadılar, kaskoda ödemedi. Unonun camına yapacak bişey zaten yok, eleman kırarken suç üstü yapması gerekmiş ağaların. Benim görmem ya da kolundan tutup götürmem önemli değilmiş. Bu düzende her şey zarar.
Hatta kapı sacını eğip araca girenleri söyleyince polisin yorumu ilginçti: "Bende de Uno var, bunlarda hep bu sorun oluyor be kardeşim" :D :D :D

geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.

Geçmiş olsun. Arabaya elektrik ver veya içerisinde pitbull besle.:)

Çok geçmiş olsun abi

Hayvan bunlar ya. Bana da eski dükkanda dadanmışlardı. İzmirliler bilirler, MTK nın kapalı garajları vardır, 5-6 farklı girişi var, yani kaçması kolay. Sırasıyla:
- Önce binek lpg libi uno vardı onun lastiklerini indirmişlerdi. (Sanırım ben gelirken duydular kıllığına sibobu söktüler)
- sonra aynı binek unonun şoför tarafındaki kilidi bozmuşlardı.
- baktılar unodan iş çıkmayacak, sonra minibüsün sürgülü camını kanırtıp açıp teybin kafasını almışlardı torpidodan. (tek kafa bi halta yaramıyor ama aldılar işte ne yaparsın)
- sonra yeniden uno ya yönelip kapıyı kanırttılar, ve arabaya girdiler. Ama o ara ben suçüstü yaptım sanırım, kaçtılar, öylece bıraktılar.
- uno nun sacını doğrultup macunlattım 1 hafta geçmeden gene girdiler bu sefer sağ camı patlattılar. nihayetinde teybi söktüler. Ama sorun şuki teyp zaten bozuktu, ekranı arızalı sadece arabanın içinde herhangi bi ses olsun diye duran bi teyp. onlarda teybi sökmüş kapağıyla birlikte sağ koltuğa bırakıp s.kt.r olup gitmişler. Bana da o gün için 80 liralık cam faturası kaldı. Ondan önceki hasarlarla beraber toplam 250 lirayı buldu bu heriflerin bana zararı.
İşin komik tarafı ben bu adamları gördüm, bi tanesi gözcülük yapıyor diğeri çalışıyor olduğundan gözcüleriyle burun buruna geldim 2 kez. Ama nafile, herifler polisle ortak çalışıyor. Karakola gidince abuk subuk laflar duydum her defasında. Minibüsün camı kırılmadı diye minibüsün teybine tutanak tutmadılar, kaskoda ödemedi. Unonun camına yapacak bişey zaten yok, eleman kırarken suç üstü yapması gerekmiş ağaların. Benim görmem ya da kolundan tutup götürmem önemli değilmiş. Bu düzende her şey zarar.
Hatta kapı sacını eğip araca girenleri söyleyince polisin yorumu ilginçti: "Bende de Uno var, bunlarda hep bu sorun oluyor be kardeşim" :D :D :D

Geçmiş olsun. Arabaya elektrik ver veya içerisinde pitbull besle.:)

polise kalsa bu iş olmuyor be kardeş. onlar yakalasa savcı bırakıyor. arabaya 1 tepsi baklava bırakacaksın onu çaldılar deyip süründüreceksin bunları:) baklava çalmanın cezası büyük bilen bilir geçmişte yaşananları...
savaş abi veriyim elektriğide unutup binince bizide sallayacak ondan korkarım:)
pittbulu hayvandan bile saymam kurt falan neysede pittbuldan kendim beslesemde korkarım:)

çok geçmiş olsun buna şükür allah beterinden saklasın ...cümlemizinkini...

Geri