araçıma hırısız girdi :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan srk34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
öyle valla sorun yapılcak bişey değil giden gelmiyor

Geçmiş olsun :(

çok gecmiş olsun allah kimsenin başına vermesin

ilk defa olması beni inanılmaz etkiledi

Geçmiş olsun ne diyim belki alarm taktırsan daha caydırıcı olurdu.Zaten belli bi süre takip ediliyosun.Benim eski aracım da sürekli yan aynaları calıyorlardı.Bi geliyosun Çiçek Abbas misali aynalar yok.Hatta bir gece arabanın içinde yatmayı düşündüm.Geldiğinde süpriz yapıp birlikte güzel dakikalar gecirmeyi düşündüm fakat o sırada zaten araba satılınca bir daha da tanısma fırsatı yakalayamadım

Son düzenleme:
valla öyle cok göze batıcak kadar da gezdiğim yoktu aslında ama kısmet işte kendi çapımda bi tur attım araçı parkettim sabah bi kalktım ki araçın camı acık başıma gelmemiş aklıma bile gelmedi hırsız olduğu baktım cam acık akşamdan acık bırakmısım dedim :) sonrada ne göreyim komple göğüsün ordaki kablolar dışarı cıkmış zaten o an beynimden vurulmuşa döndüm

Gecmıs olsun. Aynı sekılde benımde arka kelebegı patlatmıslardı. İçince bırsey olmadıgını goren ınsafsız bısey yapmamıs Allahtan ıcıne sadece montu almıs gıtmıs.Bu guvenlık fılmı dedıklerıde hıkaye. Yok kırılmazmıs yok patlamazmıs...

valla hikaye değil cam olduğu gibi duruyordu tornavidayı alttan flimi sökmek için yırtmış camıda olduğu gibi kenara koymuş ama camı buji ile patlattığı için cam tuzbuz olmuş dağılmamış

bayramdan önce yapılsamı yapılmasamı die tereddütte kaldım askerlik olayı vardı çünkü araç yatıcaktı o yüzden yapılmadı malesef

Geri