aracıma çarptılar yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sahap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sahap

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar ben ana yoldan ilerlerken aradan bir pkap çıkıp sol ön kapı ve çamurluk arasına çarptı. Birazda sürükledi. Allah'tan kimsenin birşeyi yok. Rapor tuttuk adam dedi ki sigortam ikigün önce bitti evrakları sigortacıya vermiştim tutanağı dolduralım sigorta bilgilerini orda yazalım dedi bende inandım. tutanağı imzalayıp fotoğrafları çektik gittik. fakat adamın sigortası bir ay önce bitmiş sigortacı bu şekilde olmaz dedi. sanayiye gittik 2000 lira masraf çıktı adamın durumuda yok zaten bu çöplerde hurda topluyorlarya onlardan. Bir haftadır yaptıracam diye beni oyalıyor araba kaportacıda bekliyor. dünden buyana da telefonumu açmıyor artık.
sorum şu; şahitlerim de var. kazanın olduğu yerde ve kaportacıda pazarlıkta yaptık oda şahit. kendi imzasıyla doldurduğumuz tutanak, fotoğraflarda mevcut. acaba yasal yolla bişey elde edebilirmiyim. yoksa iyi niyetimizin kurbanımı olduk. yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:
Adama Mesaj Atın gelmezseniz çarpıp kaçtı derım diye kuzu kuzu gelır 3 tanede sahit buldunmu olay hallolur...elınızdekı tutanak bir işe yaramaz gibime geliyor sigorta poliçesi ve ehliyet fotokopisi olmadan...

neden böyle atraksiyonlara girer insanlar? bence bu durumda yapılacak en iyi şey tutanağı düzgünce tutmaktır.

geçmiş olsun.. kaskonuz varsa ordan yaptırın yoksa ne diyebilirim bilmiyorum..

arkadaşlar ben ana yoldan ilerlerken aradan bir pkap çıkıp sol ön kapı ve çamurluk arasına çarptı. Birazda sürükledi. Allah'tan kimsenin birşeyi yok. Rapor tuttuk adam dedi ki sigortam ikigün önce bitti evrakları sigortacıya vermiştim tutanağı dolduralım sigorta bilgilerini orda yazalım dedi bende inandım. tutanağı imzalayıp fotoğrafları çektik gittik. fakat adamın sigortası bir ay önce bitmiş sigortacı bu şekilde olmaz dedi. sanayiye gittik 2000 lira masraf çıktı adamın durumuda yok zaten bu çöplerde hurda topluyorlarya onlardan. Bir haftadır yaptıracam diye beni oyalıyor araba kaportacıda bekliyor. dünden buyana da telefonumu açmıyor artık.
sorum şu; şahitlerim de var. kazanın olduğu yerde ve kaportacıda pazarlıkta yaptık oda şahit. kendi imzasıyla doldurduğumuz tutanak, fotoğraflarda mevcut. acaba yasal yolla bişey elde edebilirmiyim. yoksa iyi niyetimizin kurbanımı olduk. yardımcı olursanız sevinirim

Öncelikle çok geçmiş olsun. Malesef ülkümizde iyi niyeti su istimal eden çok. Anladığın kadarıyla anlaşmalı kaza tutanağı tutmuşsunuz. Halbuki, karşı taraf ne derse desin, zorunlu trafik sigortası olmadığı için polis çağırıp tutanak tutturmanız gerekirdi. Sonra herhangi yetkili bir serviste işleminiz derhal kaskonuz tarafından yaptırılır karşı tarafa da rucü davası açılırdı.Siz hiç birşeyle uğraşmazdınız.

Yasal yol tabi ki hala açık ama benim bildiğim kadarıyla, olay anı tutanak tutturmadığınız için trafik mahkemesine müracaat etmeniz lazım.(fotoğraf ve şahit bilgileriyle)

geçmiş olsun.
kaskonuzdan yaptırın yapacak bişey yok; olay anını geçirmişsiniz.
Trafik sigortası ehliyet eksik evrak vs. anladığınız an polis çağırmanız gerekli idi.
kaskonuz yoksa o zaman iş kötü.

mahkeme yollarını bilmiyorum ama bu durumda hakkınızı aramanız gerekecek. ama bu sizi yorabilir bilmiyorum bilen bir arkadaş yazar belki.

en iyisi sabah karakola gidin, aracıma çarpıp kaçmışlar deyin tutanak tutturun. kasko bununla aracı yapar.

kötü bir tecrübe olmuş bir daha kimseye inanmayın.

Geri