aracım tamirde lütfen acil yardım

Önce işe aküden başlamak daha mantıklı. Her şey normalken (akü eskiydi ama şarj işareti normal görünüyordu) uzun yola çıkmıştım, yolda akü bitti.

Evet bence de akü tamami ile boşalmış ise alternatörden çok açırı yük çeker.
Ve diğer sistemlerin saglıklı çalışmamasına neden olabilir.
Öncelikle AKÜ ye bak şarj ettir yada problemlise değiştir
Muhtemelen düzelir.

kahraman kardeş aynı sorunu bende yaşadım servisten geldiler akuyu sarj ettiler ama aku yemedi bida yok dediğin ikazlambaları bendede yanıyordu yeni akü takıldıktan sonra herşey normale döndü rahat ol yalan yada yanlış ben servisin dediğini söliyim bendeki araç astra h bunların akuleri kuru akuymuş sulu değil yani pil gibi ömrünü doldurmuş yenisini alacaksın dediler bizde aldık şimdi maaşallah iyi hiç bir sorun yok 3 yılda garanti verdi aküye gm orjinal aküsü

arkadaşlar araç halan tamirde problem çözülemedi,bilgisayara bağladık bağlantı kurulmuyor,benzin pompasına tüp göstergesine elektrik gelmiyor.

ben şunu anlayamadim tamirci usta "aküyü sabaha kadar şarj edip deneyeceğiz" demiş sorunun kaynağını hizli bir şekilde bulabilmek için başka sağlam olduğunu bildiği bir akü yokmuymuş elinde... çok ilginç... bence başka bir ustaya göstermek gerek... zaten halen yapamamış... geçmiş olsun arkadaşım inşallah büyük bir sorun değildir...

ben şunu anlayamadim tamirci usta "aküyü sabaha kadar şarj edip deneyeceğiz" demiş sorunun kaynağını hizli bir şekilde bulabilmek için başka sağlam olduğunu bildiği bir akü yokmuymuş elinde... çok ilginç... bence başka bir ustaya göstermek gerek... zaten halen yapamamış... geçmiş olsun arkadaşım inşallah büyük bir sorun değildir...

başka aküden takviye yaptık gene çalışmadı...bu arada bu gün başka bi ustaya götürdük öğle sıraları sanırım şu saatlerde halan uğraşıyodur,ben daha fazla bekleyemedim başında,,iyi akşamlar.

kontagı acınca arıza lambası yanıyormu bana onu soyleyın arızayı soyleyeyım eger kontagı acınca yanmıyorsa arıza cok basıt

kontagı acınca arıza lambası yanıyormu bana onu soyleyın arızayı soyleyeyım eger kontagı acınca yanmıyorsa arıza cok basıt

ustam kontağı açınca arıza lambası yanmıyor ve tc lambası sönmesi gerekirken oda sönmüyor.

sıgortası atmıs o aracın akunun arkasındakı soketi gevsetıp sök ve altındakı kapagı kaldır orda sıgortalar var 2. sıradkı sıgorta atmıstır turuncu bı sıgorta 70 lık

sıgortası atmıs o aracın akunun arkasındakı soketi gevsetıp sök ve altındakı kapagı kaldır orda sıgortalar var 2. sıradkı sıgorta atmıstır turuncu bı sıgorta 70 lık

ustam dediğiniz yerde altı adet sigorta mevcut onlar ve diğer tüm sigortalara bakıldı hepsi sağlam.lütfen yardım.

Geri