aracım silkeleniyor

comfort0334

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arakadaşlar aranıza yeni katıldım
2004 hb g kasa 165000 km bir aracım var ben 3 ay oldu alalı lpg var zavoli 8 yıl olmuş takılalı yolda giderken ayagımı gazdan cektigim de tatlı şekilde yavaşlayacagına araba sanki yola kerkiniyor gibi oluyor servisteki ustaya kullandırıp sordugumda biraz benzinde kullan gecer denildi gecmedi bu sorunla karşılaşıp sorunu cözen varmı yardım

2004 hb g kasa 165000 km bir aracım var ben 3 ay oldu alalı lpg var zavoli 8 yıl olmuş takılalı yolda giderken ayagımı gazdan cektigim de tatlı şekilde yavaşlayacagına araba sanki yola kerkiniyor gibi oluyor servisteki ustaya kullandırıp sordugumda biraz benzinde kullan gecer denildi gecmedi bu sorunla karşılaşıp sorunu cözen varmı yardım

Egr ve boğaz kelebeğini temizlettir daha sonra lpg ayarı yapttırırsan düzelme kayydeceksindir
Eğer katalizatör iptali yapılmışsa yukardakileri yaptırsanda azda olsa yapacaktır

peki bu işlem maliyeti nasıldır bilgin varmı katalzatör neden iptal ediliyor anlayamadım

peki bu işlem maliyeti nasıldır bilgin varmı katalzatör neden iptal ediliyor anlayamadım

katalizatör zamanla veya düzensiz hava yakıt karışımı nedeniyle içerisi dağlıyor. türk işi hemen içi boşaltılıyor. katalizatör pahalı bir parça. yan sanayisi 600 tl felan. ondan iptal ediliyor.

diğer işlemleri 50 tl felan yaptırabilirsin.

Asıl soru, benzinde aynı durum yaşanıyor mu? Aracın hızlanması, kalkışı normal sanırsam.

Cevabınızı Ramazan Kardeşim vermiş

arkadasım benım aracımdada aynı sorun vardı.bogaz kelebegının yanında rolanti küpürü var.tam kapatmadıgı zamanlar oluyor yada hıc kapatmıyor.benımkını söküp temızledıler.benzındekı cekıs düşüklüğü silkeleme sonradan arabanın gaz yemesı falan düzeldi.ancak lpg sadece bogulma var.4-5bın devıre kadar sorun yok sonra sankı gaz bıtıp benzıne atacakmıs gıbı boguluyor gıtmıyor araba.lpg format atılcak denıldı attırmadım daha.

Lpg gaz ayari ve lpg filitresini degisin muhtemelen daha once hic degismemistir.iimse degistirmiyor cunku.

Geri