aracım pert çıktı...

arkadaşlar sorun bugün haloldu. aracın zorunlu trafik sigortasını yaptırdım. ve aynı fiyata yapıldı. ayrıca sigorta şirketi araç pert görünüyodu sildik falan gibi saçma bişey söyledi. araç pert falan değildi ve pertse bile nasıl sildiler anlamadım. neyse bende çok üzerinde durmadım. başka bi sigorta ajentasına gidip araca kasko yaptırmak istiyorum fiyat alıcam dedim. sistemden kontrol edip tamam temiz kasko yapabiliriz dediler. nasıl bişey döndü ne oldu anlayamadım.

ben tramere güvenmiyorum...almak istediğiniz aracın plakası başka bir araçta takılı olup sonradan araç il dışı satışından sonra plaka il trafiğe geri gelince kazasıda geliyor. plakayı sıfır araca takınca araç ta yine kaza gözüküyor.
tramer resmi bi sistem diye biliyorum. güvenilir olsa gerek. ama sigortalar tramer e bildiriyor araçların hasar durumunu diye biliyorum, bu yüzden hata yapma olasılıkları var...

arkadaşlar sorun bugün haloldu. aracın zorunlu trafik sigortasını yaptırdım. ve aynı fiyata yapıldı. ayrıca sigorta şirketi araç pert görünüyodu sildik falan gibi saçma bişey söyledi. araç pert falan değildi ve pertse bile nasıl sildiler anlamadım. neyse bende çok üzerinde durmadım. başka bi sigorta ajentasına gidip araca kasko yaptırmak istiyorum fiyat alıcam dedim. sistemden kontrol edip tamam temiz kasko yapabiliriz dediler. nasıl bişey döndü ne oldu anlayamadım.

Kasko yaparlarsa ruhsatdakı şase no la kasko polıcenızdekı şase nonuzu kontrol edın 0' ları 'o' felan yapıyorlar yada 1 harf eksık yazıyolar ..

evet bundan sonra zaten birçok şeyde daha dikkatli olmak gerekiyor... ayrıca cevaplarınız ve ilginiz için teşekkürler...

boşver işin görülmüş. hadi hayırlısı olsun. allah sigortayı kullandırmayı nasip etmesin.

Geri