aracım pert çıktı...

inş. bakalım yarın belli olacak... ama pert görünmesi aracı satmak istediğimde büyük problem olacak...

inş. bakalım yarın belli olacak... ama pert görünmesi aracı satmak istediğimde büyük problem olacak...

evet buyuk sıkıntı :( aracın normal degerınden bıraz altında satmak zorunda kalıcaksınız en kötu ıhtımal , ama kasko yapılmasında da problem cıkartırlarsa tanıdık bır acenteden exper gonderırler resımlerı cekılır aracın saglam olduguna dair ona göre kaskoda yapabılırler.

konu ülkemizin tezatlıklarıyla dolu. kaskoda pert gözüküyor tramerde çıkmıyor, pert olan aracı sağlam diye satabiliyosun yada pert olmayan aracı adamını bulup perte çıkarıosun en kötüsü 2 yıldır takır takır sigorta yapılan aracı şimdi yapmıyorsunve enteresan olan devletimiz bu sigortayı zorunlu kılıyor. ne oluyor olan yine bizim gibi iyi niyetli insanlara oluyor. umarım sorununuz en yakın zamanda çözülür.

konu ülkemizin tezatlıklarıyla dolu. kaskoda pert gözüküyor tramerde çıkmıyor, pert olan aracı sağlam diye satabiliyosun yada pert olmayan aracı adamını bulup perte çıkarıosun en kötüsü 2 yıldır takır takır sigorta yapılan aracı şimdi yapmıyorsunve enteresan olan devletimiz bu sigortayı zorunlu kılıyor. ne oluyor olan yine bizim gibi iyi niyetli insanlara oluyor. umarım sorununuz en yakın zamanda çözülür.

Devletın sıgorta sırketlerıne karsı bıraz agırlıgını koyması kullanıcı olan bızlerı daha cok koruması lazım:(

arkadaşlar hala uğraşıyoruz sigorta şirketleri zorunlu trafik sigortasını yapmıyor. kasko değil zorunlu trafik sigortası. şimdi ne yapacağım ben. birkaç şirket kabul etmedi fiba sigorta bi fiyat gönderecekmiş muhtemelen 150 tl yerine 200 tl falan olacak. ama henüz onlarda kesin bişey söylemediler.

birde bunun hukuki boyutu nedir bunu bilen varmı arkadaşlar. yani şirketlerin keyfine mi bağlı bu durum

zorunlu olan bir şeyi nasıl yapmıyorlar yaa?!! keyfi değil ki bu, bunun ceremesini siz mi çekeceksiniz, saçmalığa bak...

yapi kredi sigortaya sordunuz mu ? Deneyin deerim bence

yapi kredi sigortaya sordunuz mu ? Deneyin deerim bence
evet bana da araç pert olduğunda olumlu davranmışlardı...(kaskoydu tabi)

ben tramere güvenmiyorum...almak istediğiniz aracın plakası başka bir araçta takılı olup sonradan araç il dışı satışından sonra plaka il trafiğe geri gelince kazasıda geliyor. plakayı sıfır araca takınca araç ta yine kaza gözüküyor.

Geri