Aracım için satın aldıklarım, sizin fikirleriniz benim için Önemli!! Profesyonel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alonetrf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aracım için satın aldıklarım, sizin fikirleriniz benim için Önemli!! Profesyonel

3 gün önce ses sisteminin montajını yaptıracağım yerin Cyclone ana bayi olduğunu öğrendim.Orda taktırmayı düşünüyorum sizce sorun çıkarmı?

Ynt: Aracım için satın aldıklarım, sizin fikirleriniz benim için Önemli!! Profesyonel

alonetrf link' Alıntı:
3 gün önce ses sisteminin montajını yaptıracağım yerin Cyclone ana bayi olduğunu öğrendim.Orda taktırmayı düşünüyorum sizce sorun çıkarmı?
Cylone bayi olmasının herhangi bir sakıncası yok, işin ehli iseler herhangi bir sorun olmaz
Montajdan sonra mutlaka örnek video bekliyoruz

alonetrf link' Alıntı:

Montajda yada üründe bir sıkıntı çıkmaz ama aracınızın garantisinde servis size sıkıntı çıkarır.

Elektronik aksamda yada cyclone ile en ufak bağlantısı olan bir kısımda problem çıkarsa garanti dışı diyeceklerdir. 

Geri