aracım içeri sıcak hava üflüyor ustalar yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hüsom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hüsom

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşlar 1992 opel vectra sahibiyim aracımın kalerüfer peteği yeni deyişti sorunum şu aracımın ayaklarımın olduğu kısımdan hafif sıcak hava geliyor daha önce bu yoktu elektrikçi bunun normal olduğunu söyledi ve yazın kalerüfer hortumlarını iptal edelim dedi bunla iligilide bir sorun olurmu eğer iptal olursa hortum girişleri şimdiden çok teşekkürler ...

yok yaf normal olur mu saçmalamış o alakrikçi kimsee :):):) sistemi deyiştirmissin de yenisini takarken mutlaka eksik bir işlem yapmışlarr :):):):) sağlam bir ustaya göstersen tak diye bulur

Hehe Murat 124 mü arabanız ki kalorifer hortumu iptal ediyosunuz.

yok yaf normal olur mu saçmalamış o alakrikçi kimsee :):):) sistemi deyiştirmissin de yenisini takarken mutlaka eksik bir işlem yapmışlarr :):):):) sağlam bir ustaya göstersen tak diye bulur
Sıcak hava girişine yol veren flap paneli yeni radyatörün montajı sırasında sıkıştırıp soğuk konuma aldığınzıda tam kapanmasına engel olan bir hata yapılmış olabilir.
Bu sıcak yol veren flapın tırnaklarını oturtamadan kapatmış ise anlattığınız durum olur. Düzeltmek için bir baktırın yoksa yazı kış ayarında geçirtir size bu vaziyette!

Montaj hatası vardır. 91 model aracımda böyle bir sorun yok.

herkeze çok teşekkürler...

benim eski arabamda 1.6 94 astramdada olmustu klipsi kapatmayı unutmuslardı bencve bi baktır;)

Geri