Aracım Çok Şükür Muayeneden Geçti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berkay1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berkay1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Konu başlığındada belirttiğim gibi çok şükür muayene işini bitirmiş olduk. Araç muayenesi artık insanın doktor muayenesinden daha zor bir hal aldı. İllaki bişeyler çıkartıyorlar. Örneğin geçti ama hafif kusurlarla.

1.Motor No Görülmedi
Motor no motorun neresindedir bilen varmı?

2.Yan Camlar folyo İle Kaplanmış.
Bu kusura itiraz yok.

3.Sinyal Lambaları:camlar hasarlı/rengi solmuş.
Sinyal lambalarımda en ufak bir çatlak yok.

4.Ekzoz hasarlı.
Ekzozu katalatikten sonra komle yeni değiştim?

İşte gördüğünüz gibi hafif kusurlar. Hatta sinyaller biraz beyaz yanıyormuş diye geçmiyordu, minnet rica geçti. Motor numarasının nerde olduğunu bilen varsa paylaşırsa sevinirim. Muayeneye girecek arkadaşlara Allah kolaylık versin derim.

geçmiş olsun

geçmis olsun ben karayıllarına yaptırdım aralık ayında bi daha 2010 aralıkta bunlarla uğrasmamak için gittim giresinda yaptırdım güvenlik amaçlı testlerine kabulum ama bazı arkadasları çok zorlamıslar gereksiz yere

Motor no görülememesi sizin değil TUVTURK'ün sorumluluğu. Motor noyu görebilmek için sökmemiz gereken yerler var ve bizim sökmeye yetkimiz yok, o yüzden sizlik bir sorun değil zaten bu yüzden hafif kusur demişlerdi.

Motor noyu merak ettim ve bugün tesadüfen buldum. Şanzumanla motorun birleşim yerine denk geliyor. Motor kaputunu açıpta biraz motora doğru eğildiğimizde görebiliyoruz. Baktım ve tüv ün okuyamadığını okudum.

Bence motor no su kusur olmamalı. Bana da aynı nedenle hafif kusur yazmışlardı. Sonuçta o no yu okuyamayan TUVTURK un elemanları, bizlik bir kusur yok ki

aslında faydanıza sizi bıraksalardı tekrar para vermiycekdiniz kusurlarınızı giderip tekrar giricekdiniz belki o zaman kusursuz bile geçerdiniz

motor nosunun yerini adamlara gösterirdiniz
sinyallerin içini açar temizlerdiniz sıfır ampülde takardınız
egzosunda sıkıntısı neymiş öğrenir düzeltirdiniz

bir camlardaki filmden hafif kusur alırdınız..

Geri