Aracım benzinde çalışmıyor....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gökhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yakıt konusunda hava şartlar önemli ölçüde etkilemiştir. ciddi anlamda soğudu havalar.

Etkiler özellikle araç LPG ile kısa mesafe yol alıyor ise çok yakar.

yakıt konusunda hava şartlar önemli ölçüde etkilemiştir. ciddi anlamda soğudu havalar.
sizın yakıt tuketıminiz nedir?

1.6 benım araç. km'de 0,27 kuruş civarlarında.

Geçen ay benim aracımda da benzer bir durum olmuştu,araç benzinde çalışmyordu,çalışsa bile gaza geçene kadar resmen can çekişiyordu gittiğim servis benzin pompasındandır dedi 100 TL bosch pompa takalım dedi,değiştirmek için söktüklerinde pompanın hortumu yırtılmış ve pompanın bastığı benzin depoya geri aktığı için araç çalışmıyormuş,sizde de böyle bir durum olma ihtimali var,pompayı ve borularını kontrol ettirin.

o motorun hali ne öyle :D motoru bir yıkattırın birşeyler edin :D
o boru hava filtresine giden boru değil mi ?

o resim benim aracın motoru değil.netten bulup koydum.ppompayı kontrol edeyim.olmazsa sanayide bugun acık bi usta bulayım

pompa sağlammış

şimdi sanayiden geliyorum.tatil gunu olduğu için birkaç tamirhane acıktı.rastgele bırine girdim.usta pompayı kontrol etti arabanln altındaki boruları kontrol etti.ekteki resimde mavi ile işaretlediğim boruya kadar benzin geliyor.usta enjektorlerın arızalı enjektör ustasına gitmemi soyledi.arkadaslar muhtemel arıza ne olabilir.bilgisi ve tecrübesi olan varsa yardımı olabilirmi?:confused::confused::confused::confused:

Ekli dosyalar

• DSCN0127.webp
    DSCN0127.webp
    35.5 KB · Görüntüleme: 18
Benzin kütüğüne bakın. Benzin geliyorsa enjektör sorunudur.

enjektör memesi tıkanmış olabılır ancak bırı tıkansa dıger üç enjektör tekleyerek yıne calıstırması gerek enjektör soketı elektrıklerıne bır bakın komple kesıkse hıc bır enjektor calısmaz ancak bu durumda da arac arıza lambası yakmalıydı ??

Geri